Upozornění
DISKUZE » Nápady na vylepšení webu
Spuštěna nová funkce: "upozornění", která byla přidána nahoru vedle odkazů "můj profil" a "zprávy".
Když teď vložíte příspěvek do Diskuze nebo Diskuze u knihy, systém automaticky začne sledovat změny. Jakmile někdo vloží do stejného tématu příspěvek, budete hned upozorněni a neuniknou vám tak reakce na vaše příspěvky.
Zapnout sledování diskuze také můžete aniž byste do ní museli vkládat svůj příspěvek (stačí zaškrtnout políčko v pravém sloupci nahoře v detailu diskuze nebo v pravém sloupci dole u knihy)
Text příspěvku byl upraven 26.06.13 v 21:48
Děkuji za další vylepšení. Skvělé je taktéž to, že číslíčko s počtem došlých zpráv je jaksi podsvícené, a tedy nápadnější, vhodné i pro nás, slepýše. Ještě kdyby ty blikavé reklamy tolik neblikaly a nepohybovaly se, nemohu se kvůli nim soustředit na text :-)
Tak z tohto som nadšená! A páči sa mi aj, že si môžeme u kníh vybrať, či budeme sledovať komentáre alebo diskusiu. A tiež že dodatočne môžem označiť diskusie, v ktorých som už v minulosti prispievala, nemá to chybu!
Zdá se, že po úpravě podoby palcování se vyskytla nějaká chyba - všimla jsem si, že mám 1 palec u komentáře Deníku Dity P., aniž by se mi zvýšil celkový počet obdržených palců. Když jsem si to rozklikla, abych se podívala, kdo mi ho udělil, objevilo se tam "Počet palců: 0, od uživatelů:"
Aha, tak to už je druhý případ o kterém vím, díky za zprávu. Podívám se na to.
Já se přidám k tomu, co už se tu řešilo. Vždy když dostanu palec, kouknu na něj a smažu ho z upozornění, tak po nějakou dobu mi stále vyskakuje 1, že mám nové upozornění, ačkoliv žádné není.
Mělo by to být snad opraveno :-) Respektive může tam vyskočit jednička, ale po kliknutí na Upozornění by se pak měla již opravdu ztratit.
da se nejak vypnout, aby pri vlozeni knihy do "chci si koupit" mi automaticky prislo upozorneni, ze knihu nekdo prodava v bazaru? docela me toto otravuje a nikde jsem zadne prepinatko/vypinatko nenasel...
Markuc: ne. A není to, že jí někdo má. Ale že si můžete dát poptavkový inzerát vy. Asi to je něco jako vylepšení bazaru. Co jsem si všimla, akorát to lidi prudí a je navíc :(
Text příspěvku byl upraven 22.11.21 v 19:24
Vložit příspěvek