Upozorňování na nové knihy oblíbených autorů
DISKUZE » Nápady na vylepšení webu
Moc nechápu, na co je označení autora jako oblíbeného a při tom by se to dalo využít tak, že když se u něj objeví nová kniha (vyjde mu novinka), tak mi o tom přijde zpráva. Takhle se mnohdy až hodně zpětně dozvídám, že nějaký můj oblíbenec napsal novou knihu.
orsone - stejná marnost panuje i u oblíbených uživatelů - také nás DK neupozorní na jejich nové komentáře, příspěvky. Ty proklamace oblíbenosti jsou jen jakousi naší vizitkou, ale prakticky neznamenají nic.
Koko, asi bych nemusel být upozorňován na každou rozečtenou knihu oblíbeného uživatele, ale kdyby mě to informovalo o knihách, které obllíbení uživatelé ohodnotili 5ti hvězdami, tak už by to k něčemu mohlo být...
Orson-e, ideální by bylo, kdybych si mohla nastavit (nějakým zaškrtávacím způsobem), co z aktivit toho kterého oblíbeného uživatele chcí mít avizováno. Některé uživatele mám mezi oblíbenci totiž jenom proto, že jde o exoty, jejichž jména bych časem zapomněla, tak jsem si je takto "zafixovala", protože jinou rubnriku, do níž bych si vepsala zapamatováníhodné osobnosti a "týpky" zde nemám. Určitě mě zajímajíí jejich slovní komentáře ke knihám a autorům, i když nejsou pětihvězdičkové, resp. zejména, kdy nejsou ....
A co se týče konkrétně mojich oblíbených autorů, těm už ani nové knihy ani reedice nevycházejí, nebo jenom natolik ojediněle, že to hravě zaeviduji i sama. Proto by měl DK nemělo nač upozorňovat. Měla bych si najít oblíbence mezi živými.
Veřejně prohlašuji, že mezi oblíbenými uživateli nemám žádného exota. :-D
S oblíbenými autory to mám podobně jako Koka - většinou už nežijí.
Něco z toho, co píšete, je už několik dní rozpracováno. Vydržte...
Text příspěvku byl upraven 12.11.15 v 22:12
danielson: Pokud už jsi u toho, bral bych ui možnost být upozorněn na knihu, ke které byl přiřazen nějaký štítek. Hlídání autorů mi moc nepomůže, ono druhoválečné historické literatury už moc nevychází, ale jelikož zdaleka ne u všech je nastaven nějaký štítek, který teprve někdo přiřadí, mohl bych o takovou knihu přijít.
Stejně tak upozornění na novou knihu v hlídaném žánru, od hlídaného vydavatelství... :)
Jde nastavit upozornění na nové knihy autora? Většinou sleduji novinky v prodejnách s e-knihami a unikly mi nové knihy, protože nevychází elektronicky.
Treperenda111 - stačí si dát autora do oblíbených a pak si zaškrtnou posílání upozornění na email tady v nastavení: https://www.databazeknih.cz/user/upozorneni/emaily
Ale s těmi oblíbenými autory - mně by se moc líbilo, kdyby se jejich nové knížky také automaticky přidávaly do nějakého seznamu, nebo kdybych si mohl vylistovat všechny knížky všech svých oblíbených autorů (naráz) setříděných podle data vydání. Proč? Protože často nakupuji knihy nárazově a pak složitě hledám a vzpomínám, co nového mí oblíbení autoři vydali, tady bych to měl pěkně na jednom místě. A klidně by to mohlo být omezené třeba jen na jeden dva poslední roky.
Vložit příspěvek