V přečtených = nezobrazuje se

DISKUZE » Nápady na vylepšení webu

Nelaach
Nelaach 21.05.2020 v 15:39

Zdravím,
ocenila bych, kdyby byla přidána možnost odkliknout si, jestli chci, aby se knihy v přečtených či v nějakých jiných kategorií zobrazovali při prohlížení knížek v záložce "knihy".

kapr
kapr 21.05.2020 v 20:24

Text je příliš krátký. (Pokoušel jsem se svůj příspěvek, nyní již evidentně zbytečný - smazat. První věta je odpověď nastavená systémem.)

Text příspěvku byl upraven 25.05.20 v 19:46

Lenka.Vílka
Lenka.Vílka 21.05.2020 v 21:18

Chápu to jako dotaz, zda v záložce knihy v přehledu knih by to nebylo hned vidět stejně jako když vidím svoje hodnocení jako třeba v žebříčku 100 nejlepších knih... pochopila jsem to tak správně?

Nelaach
Nelaach 21.05.2020 v 21:38

Nepopsala jsem to úplně nejlépe, to souhlasím. Mou myšlenkou bylo, že pokud budu mít nějakou knihu v již přečtených a budu se dívat třeba na nejlépe hodnocené knihy, tak se tam ty knihy, co mám již v přečtených nebudou zobrazovat.

Lenka.Vílka
Lenka.Vílka 21.05.2020 v 22:44

Nelaah: pokud máte hodnocenou knihu ve vámi zmiňovaném žebříčku, vidíte tam hvězdy...nejsem si jistá, zda tam lze narvat úplně všechno :(

Ale pokud jde o to aby se nezobrazovali? Nechápu proč. Většina lidí chce, aby se jim to zobrazovalo. Trochu mě mate přání na nezobrazování...

Řebříček bude 100,99,98,95,94...A protože jste 97,96, četla nezobrazí se...?
Asi jsem trochu natvrdlá a počkám si, až to rozklíčuje někdo jiný... :)

Text příspěvku byl upraven 21.05.20 v 22:49

Nelaach
Nelaach 22.05.2020 v 11:05

Jde o to, že pokud si někdo hledá nějakou knihu, kterou by si chtěl přečíst a polovinu toho žebříčku tvoří knihy, které již už četl, tak je třeba proklikat několik stran. On by to mohl být další filtr, takže by se zobrazovaly jen knihy, co jsou třeba nejlépe hodnocené a zároveň je daný člověk ještě nečetl. Netřeba tedy takhle přeskakovat.

Lenka.Vílka
Lenka.Vílka 22.05.2020 v 11:13

Nelaah: takhle jste to měla napsat hned na začátku ;) já ve stovce moc přečtených knih nemám, tak mě o tom nenapadlo přemýšlet takhle. Hledat, co jsem z top ještě nečetla a to potom číst. Možná by to využilo víc lidí. Zkuste tedy:
Dole na stránce přes "Napište nám", tak se to dostane k majiteli webu :)

Janadvorackova
Janadvorackova 05.06.2020 v 20:09

To bych taky brala. Dobrý postřeh.

kapr
kapr 05.06.2020 v 23:30

Asi by pro většinu byla užitečná místo stovky spíše tisícovka s filtrem vylučujícím při vyhledávání tituly které již mám přečtené.
V té stovce je snad deset Potterů a dalších podobných knih. Nic proti tomu, ale použitelnost žebříčku pro inspiraci to v jeho současné podobě naprosto znehodnocuje.

Vložit příspěvek