Změna přezdívky
DISKUZE » Nápady na vylepšení webu
Ahoj, předem se omlouvám, jestli jsem tento příspěvek dal do špatné kategorie, ale rád bych se zeptal jestli je možné změnit přezdívku. Rád bych měl přezdívku MiraCZ, protože tu používám prakticky všude. :)
Děkuji.
jen mne tak napadlo - a co smazat profil a zaregistrovat se znovu s novým nickem? Pokud to nejde smazat, tak ho nechat jako "mrtvou duši" , nepoužívat jej a požívat nový profil s novým nickem. To by snad šlo - co vy na to moderátoři!
Bohužel se přihlašuji přes FB a stále se chci přihlašovat přes FB, takže se spokojím s tímhle nickem, zase tak špatný není. :)
Taky bych uvítala možnost změny přezdívky, nechci ale se založením nového profilu přijít o knihy z "chystám se číst"... :(
Prosím o radu.. mám přezdívku "uživatel číslo" a chtěla bych si změnit slovo uživatel na své jméno, ale nejde mi to.. poradí někdo? Předem díky, Zuzka
Napište přes Napište nám. Udělají to. To uživatel sám nemůže. Když si najedete do nastavení, tak vám to i systém řekne, že vy to udělat nemůžete.
Umožnit změnu přezdívky by bylo super. Pokud by tady bylo hlasování o námětech, tak dám palec nahoru :)
Vložit příspěvek