Hledám knihy na téma...
Začali mě bavit knížky žánru NEW ADULT.. pár jsem jich přečetla ale nemam inspiraci číst dál.. můžete mi poradit??
Deset malých nadechnutí od K.A. Tucker, ta se mi v poslední době hodně zalíbila :)
Zdravím, chtěla bych Vás poprosit o doporučení romantických knih na pokračování. Už se mi krátí seznam, a nenašla jsem zatím žádnou, která by mě zajímala, tak se obracím s prosbou na Vás. Děkuji
Dobrý den, mám seminární práci o prpblematice s pitnou vodou a nemohu najít jinou knihu bež novou, v knihovnách ještě nedostupnou, O lidech a vodě. Pokud by ste o nějaké věděli budu rád když mi ji napíšete do komentářů.
Ahoj, skús pozrieť aj pod štítkom voda http://www.databazeknih.cz/stitky/voda-2292
Dobrý den, hledám nějaké knihy od Japonských autorů ( Problém je, že dá se říct, že neznám žádné jen jednoho a to tím, že jsem si objednal včera knihu : Norské dřevo od Haruki Murakami. Hledám žánr, který ani nevím co to za žánr může být O:) Asi romány, nejsem takový znalec: Doteď jsem četl pouze válečné příběhy..... Aby děj knihy vyprávěl například: O životě samuraje, o životě chudých občanů v dobách samurajů, prostě ze starší doby nebo aspoň aby to mělo podobné téma jako je v popisu Norské dřevo a nebo například jako film: Usagi Drop Děj filmu: (Příběh o soužití sedmadvacetiletého, svobodného a pracovně značně vytíženého Daikichiho a šestileté dívenky Rin. Ti dva se poprvé potkají na pohřbu Daikichiho dědečka, kde se Daikichi dozví, že malá Rin je dědečkovo nemanželské dítě - a tedy Daikichiho teta. Otráven přístupem své rodiny, ve které se nikdo nechce o Rin postarat, se Daikichi rozhodne vzít si ji k sobě sám a přes noc se tak vlastně stát svobodným otcem) . Neznáte autory, co podobně píší tak jak si představuji? Vůbec nic neznám. Díky
Tak to jste nikdy nečetla trilogii, co? Tam to jsou hodně si podobné tři knížky. Jinak díky za typ kde hledat. Čekal jsem, že někdo dá typy. Ale i tak díky
Zdravím,
velmi mě zajímá téma Sudet, soužití Čechů a Němců, zapadlých (či zaniklých) pohraničních vsí apod. Znáte nějakou zajímavou knihu v tomhle duchu?
(Tady seznam těch, o kterých už vím http://www.databazeknih.cz/seznamy/pribehy-ze-sudet-3085)
A jaký "sudetský" příběh vás zatím oslovil nejvíc? Za mě je to Cejch Zdeňka Šmída, je krásně nečernobílý...
Text příspěvku byl upraven 23.09.15 v 12:53
Zdravím:)
Chci se zeptat jestli někdo neznáte knihu s tématem vztahu mezi učitelem a studentkou?
Děkuju moc za všechny tipy! :)
http://www.databazeknih.cz/knihy/tampa-195800
"Celeste je šestadvacetiletá středoškolská učitelka. Její zálibou jsou nezletilí studenti."
Proč se držet genderové předpojatosti :-)
Text příspěvku byl upraven 03.10.15 v 15:47
Jacqueline Wilsnová Lekce lásky Tuhle knížku jsem četla už dávno ale líbila se mi.
Jo, jak píše chromanna - Tampa. Asi jsem byl v menšině, ale hrozně mě to bavilo číst! :)
Dobrý den, prosímvás hledám knihu, která mě zaujme - nějaký román ... Teď jsem dočetla knihu Než jsem tě poznala od JoJo Moyesové.. Existuje ještě nějaký romantický příběh o lásce, který by mne zaujal ještě víc ? Prosím budu vděčná za každý přispěvěk.. Od Johna Greena mám přečtené už všechny knihy ..
Zdravím čtenáře,
můžete mi prosím prásknout nějakou knihu na počůrání smíchy. Podobné (červený trpaslík, Stopař, Woodyho sbírky povídek jsou na roztrhání plic...) Potřebuju dobrou náladu - nutně!
Moc děkuju předem. K
Kraken84: V tomto směru mi skvěle posloužil Stoletý stařík od Jonase Jonassona a Malér Eyrová od Jaspera Ffordeho :-)
A co takhle další od Jojo Moyesové. Poslední dopis od tvé lásky a Stříbrná zátoka.
Děkuji, ale obě jsem už četla a stejně se mi nejvíc líbilo : Než jsem tě poznala... Neznáte někdo od něco od někoho jiného ? ( jinak děkuji, že se aspoň někdo ozval) :)
To máte pravdu. Mě se taky nejvíc líbila.Ještě můžu poradit Poselství růží,Sen o Somersetu.
Jestli bych mohla i nějakou staršího data...napadla mne kniha EM Remarque Nebe nezná vyvolených. A ještě se Vám bude určitě hodit i do školy:)
Knihu Než jsem tě poznala jsem již četla.. Neznáte prosím někdo něco ?
Vložit příspěvek