Hledám knihy na téma...
Ahoj mohli by jste mi poradit nevím jaake knihy číst :) hledám knihu neboli knihy prostě více knížek něco jako je Harry Potter,Narnie sériové !
Nějakou scifi, fantasy, romantickou něco jako třeba město z kosti mám ráda když je kniha napínavá a i romantická mezi třeba 2 postavami upřímně mám rada když se podivám na film a pak čtu knížku lépe si to představím ty osoby atd ... :) ?
Dobry vecer, shanim knihu na tema sekty. Nemyslim ve smyslu druhy sekt, ale vcetne pribehu. Napr. Davidiani a vse o nich, co, kdo, jak proc, nebo pribeh o Jimu Jonesovi a jeho Jonestownu.
Dekuji moc
Dobrý den, mohl by mi někdo doporučit nějaké zábavné oddechové čtení? Něco jako Saturnin třeba? Děkuji.
Amber: knihy P.G. Wodehouse. A můžete mezi nimi lovit klidně poslepu...
Příjemný den všem čtenářům.
Hledám odkazy na knihy které napsal angličan Fitzroy Maclean spisovatel, diplomat, agent a také voják.
11.3. 1911 - 15.6.1996
Prosím jen v češtině. Děkuji Miloslav
miloslav62: http://www.dva-antikvari.cz/detail/bonnie-princ-charlie-fitzroy-maclean/36292
Dobrý den, sháním nějakou dobrou detektivku na dovolenou, která se dobře čte, je hodně napínavá a nemusím se prokousávat 200 stránkama, aby tam začalo o něco jít. Prostě napínavá už od začátku, přesně ten typ knihy, na který se těšíte z práce a nejradši byste si kvůli pokračování ve čtení vzali dovolenou...:-) Předem díky! :-)
Zdravím, nejsem si jist, zda volím správnou sekci, ale přesto...neví někdo, zda v češtině vyšel nějaký komentář k Brownově knize Inferno, stejně jako tomu bylo u předchozích dílů? Zatím jsem nenarazil ani na Coxe, přičemž Inferno už vyšlo relativně před drahnou dobou=o)
Zdravím všechny,
chtěla bych poprosit o radu ohledně knihy. Hledám něco zajímavého pro klučinu, který má rád, dobrodružství, fantasy a rozumí počítačům. Přemýšlela jsem o The Player One, nebo Erebos. Mohli byste mi, prosím, poradit, která je lepší, nebo případně doporučit nějakou další knihu?
Děkuji
Jak se tak hrabu lesem, našla jsem torzo nějakého starého vyznamenání (odhadem 1. světová, ale může být i krapet mladší) a protože internet selhal, potřebovala bych nějakou knihu, kde jsou řády vyobrázkovány abych mohla klíčovat dál.
Tady chybí jak štítek "faleristika", tak "vyznamenání" či "řády" a tak se obracím na někoho, kdo si ví rady s oborem. Poradíte?
hledam knihy mořeplavec a bubny podzimu od DIANY GABALDON ,KDO BY MI JE PRODAL DEKUJI
Vložit příspěvek