100 věcí, které by měl člověk přečíst, vidět a slyšet

A ako to chcete urobiť v Turecku, alebo Pakistane ? A čo urobíte s tými ktorí odmietnu Vaše "vzdelávanie osvetu a budovanie občianskej spoločnosti" ?
Skončíme v korekcii ?
Text příspěvku byl upraven 10.11.19 v 20:36

Medzi tým čo je a tým čo by malo byť je vždy napätie. Tragédia sa začína vo chvíli, keď to jedna zo strán odmieta prijať (odmieta realitu) a rozhodne sa zmeniť ju stoj čo stoj. Bez ohľadu na iné názory druhej strany, bez ohľadu na pravidlá hry.
Text příspěvku byl upraven 10.11.19 v 21:09

Proč bych to já měla řešit v Turecku, nebo Pakistánu. Nestačí, že to řeším tam, kam dosáhne můj vliv, zde na Databázi knih?
Ti, co s tím nesouhlasí, UMŘOU - stejně jako já.
Text příspěvku byl upraven 11.11.19 v 04:17

Naozaj, píšete citujem : "Tedy všeobecné nepodmíněné odzbrojení lidstva."
To znamená nie tu na DK, ale "všeobecné" a "ľudstva". Pokiaľ čo i len jedna krajina odmietne, celý koncept padá pretože by získala neoprávnenú výhodu a predstavovala by riziko pre zvyšné krajiny. Bolo by to pekné a bolo by to aj dobré, ale keď sa nad tým poctivo zamyslíte, je to nielen utópia, ale hyper utópia.

Můžu vás ujistit, newtory, že to opravdu nebude JáJejí, která spasí svět cestou odzbrojení, všeobecného a nepodmíněního.
Moje ambice je mnohem VĚTŠÍ.
Přimět lidi, kteří nejsou zabednění ve svých straších a předsudcích, aby přemýšleli nad tím, co lidstvu jako takovému existence zbraní přináší a co bere. Určitě víte, že k tomu, aby se prosadil určitý názor, není třeba, aby ho aktivně vyznávalo těch účetních 51% populace, je to mnohem méně.
Já mohu, a taky to dělám, uvádět své argumenty, přestože vím, že se toho odzbrojení NEMOHU dožít.
Ale jak nepísávají internetoví diskutéři: Aspoň to neustále zkouším!

V Brně několik let před rokem 89´ chodívala po městě jedna paní se dvěma taškami. Občas se náhodně zastavila, sklonila hlavu, prověsila ramena a hlasitě zvolala: "Nevezmu si ho, nepovolím, je to střelec..." Pak se napřímila a pokračovala dál. Nikdo ji v jejím konání nebránil, kupodivu ani tehdejší režim... Nikdo se s ní ale také nebavil...

Hele, všimli jste si, že jsou přispěvatelé, kteří ať vlezou do jakéhokoliv vlákna, tak spolehlivě otráví zbytek osazenstva? Asi je to nějaké speciální nadání...

A pak tu máte takové, kteří spolehlivě škrtnou zápalkou sváru, aby osvítili svoji tvář, Rakso.A!
Vložit příspěvek