Brněnské srazy uživatelů DK
LordSnape - rád sem Tě poznal osobně ;). Těším na příští sraz. Snad už budeme v Brně a bude teplo. Tak se snad uvidíme častěji. Jen se Vám ostatním omlouvám že sem dříve "utekl" bohužel BAP ukázala co umí :(. V létě to bude zajisté lepší. Pěkný večer.
Text příspěvku byl upraven 07.12.14 v 20:10
Souhlasím s lenkaknel. Velmi nádherné bylo, jak Nokid popsal, jak degustuje víno a zeptal se Lorda, jak on degustuje knížku. Bylo to jak humorné tak inspirativní. Bohužel mám velmi špatnou pamět, takže to nebudu opakovat, ale věřím, že Lordsnapovu degustaci knihy uslyším ještě jednou.
Text příspěvku byl upraven 08.12.14 v 10:56
Jsem velmi potěšen, že i ostatním se srazy líbí tak jak od začátku mně. Tím spíše, že jsme mezi sebou uvítali hodně nových členů a celková účast dosáhla (v Brně rekordních) 9 účastníků:
kočičáci
LordSnape
lenkaknel
ona_vi
Pavel z Brna
Nymphetamine
Adria Orici
píšťalka
nokid
Bavili jsme se tak, že se tentokrát i zapomnělo na focení. Co se týče degustace knih - v podání LordSnape - stálo by za to, podrobně to popsat v blogu, co říkáš Lorde?
Jinak dohodli jsme se na dalších termínech, předběžně by měl být další (už osmý) brněnský sraz v březnu 2015 a ten v Praze duben nebo květen. Myslím, že v zásadě by měl být odstup mezi nimi měsíc nebo více, někteří se zúčastňují srazů na různých místech.
Doufejme tedy, že i Praha najede na jejich pravidelné pořádání, je to nyní v režii Lorda. Škoda, že v Ostravě zůstalo jen u toho jednoho, snad by si taky zasloužila pokračování...?
Ještě něco: Kočičáci má na svém profilu FOTKU všech čtyřech svých čtyřnohých mazlčků! A jsou různobarevní!
Hehe, ještě předtím by mě to nenapadlo, ale fakt jste mě inspirovali, abych to sepsal do blogu. :-) Začnu asi už dnes.
Jinak jsem založil novou paralelu, kde budu pravidelně srazovat já: http://www.databazeknih.cz/diskuze/volna-diskuze-5/prazske-srazy-uzivatelu-dk-1783/str-1#new
Ráda jsem vás všechny poznala, budu se těšit na příště :-)
Ano všichni moji mazlíci jsou na mém profilu - nejen kluci kočičí, ale i pejskové.
Tak a je to tady, vážení! Díky moc za zájem. :-) http://www.databazeknih.cz/blog/panska-bibliofilni-degustace-knih-2874
Text příspěvku byl upraven 09.12.14 v 16:36
Březen je pomalu tady. Tak co další sraz v Brně 27 nebo 28.3? Hlasujte pro který jste termín, nebo pro oba.
Pro mě připadá v úvahu pouze sobota. V pátek se nestihnu dopravit od nás ze severu. A pokud by to moc nevadilo, přimlouvala bych se za dřívější čas.
Mohl bych pouze 28. v sobotu.
Text příspěvku byl upraven 24.02.15 v 22:38
nokid & spol.:
Sobota od 17. už je dobrá. Popř. budu se pohybovat po Brně už od poledne, tak pokud byste měli někdo čas i dříve...
A kde bude místo srazu? (Přimlouvala bych se za místo v centru nebo blízko nádraží pro nás mimobrněnské.)
Text příspěvku byl upraven 26.02.15 v 22:03
Klidně se sejděte i dříve někde v centru, kdo budete chtít... Naše kultovní místo je ale Severka ba rohu Zahradníkova/Tučkova, spojení tram. 12 z vlakového i bus nádraží.
Koukl jsem do diáře a vychází mi zrovna volný víkend v práci, takže bych mohl v sobotu 28.3.
Vložit příspěvek