Brněnské srazy uživatelů DK
Seznam lidí? :-D Nicméně neboj, tady se o diskuzi nouze nevede. :-)
Text příspěvku byl upraven 11.09.15 v 08:40
10.října bych asi mohla přijet.
Text příspěvku byl upraven 11.09.15 v 19:46
Tak jestli Paulhunter nic nenamítá, příští týden to zamluvím na 10.října od 17h.
Před minulým srazem to viselo skutečně i na FB, avšak prokazatelně se tím nedal/a zlákat nikdo nový...
Ahoj, bohužel, nebudu to stíhat. Možná na chvíli ale spíš se mnou nepočítejte.
Text příspěvku byl upraven 05.10.15 v 10:43
LordSnape: Oslovil jsem všechny, kdož se zúčastňují srazů přes SZ. Kromě toho si nový účastník může všimnout TÉTO probíhající diskuze. Minulé annonce na FB se nesetkaly s žádnou odezvou a ani téma v Blogu netáhne - vzpomeň si na poslední sraz v Praze, bylo nás jen pár. Ale jestli chceš, klidně si to do svého blogu dej...
Hele, já to nějak nechci rozepisovat... Ale tak snad se to rozkřikne. Nicméně v Brně nemám strach, že bychom ten salonek nezaplnili. Já už mám i lístky! :-) Zpět jedu obligátně v 1 ráno, takže až nás vyhodí ze Severky, půjdeme doufám ještě někam pokračovat aspoň s pár účastníky. Nechci se zapojit mezi bezdomovce u nádra než mi pojede bus...
Text příspěvku byl upraven 07.10.15 v 15:15
Ahoj, bohužel musím svou účast odhlásit. Byl jsem pracovně "převelen" do Českých Budějovic a v době srazu mám směnu, takže se bohužel nezúčastním.
Já přijdu ale asi s kolem 19h neboť jsem zapomněl na jednu akci, kde se musím aspoň na chvíli zastavit.
Můžete mi prosím poradit jak se tam dostanu. Zas si to nepamatuju. :-/ Ani čísla šalin... Prostě nic. :-D Na nádru budu v 17. hodin.
Text příspěvku byl upraven 09.10.15 v 22:51
Sedneš na šalinu No.12 (jede jak z Hlaváku tak z bus nádr.) za jízdenku 20 Kč a vystoupíš na zast. Nerudova. Pár metrů dolů a jsi tam, kdybys přeci je zbloudil, zavolej někomu z nás - moje číslo bys měl mít.
No nic, bylo to fajn, ale trošku mě štve, že na ty srazy lidi tak serou. Aby se sešli jen 4 (za poslední půlrok...) lidi je fakt dle mě zoufalost...
Text příspěvku byl upraven 11.10.15 v 13:51
Vložit příspěvek