Brněnské srazy uživatelů DK
Má máma má v ten den 50. narozeniny. Nemůžu přijít, jak jistě uznáte, je to neprůstřelné alibi.
Je to moc brzo, než bych se vyhrabal z Prahy... A ostatně už teď mám většinu víkendů plných, až do Světa knihy.
Text příspěvku byl upraven 11.03.17 v 21:22
Jestli to není sraz jen pro vybranou společnost, tak se hlásím taky, až vyberete nějaký termín :-)
Klidně bych se taky jednou nějakého srazu zúčastnila a spojila to s výletem do Brna. Termín je pro mě hodně dobrý.
Tak myslím že termín můžeme potvrdit. Zbývá místo. Navrhuji toto:
http://www.cajovna-sklenenka.com/
Jestli máte lepší nápad, řekněte.
Skleněnka je dobrý tip, je to v centru. Doslova pár kroků odtamtud je i nejlepší antikvariát v Brně - antik pana Boudy.
Málokdy se nás sešlo víc než 5. Takže by to mělo stačit... Lorde, Paulhuntere - řekněte taky něco.
Text příspěvku byl upraven 17.03.17 v 23:32
Uděláme to tedy takto. Nic nebudu rezervovat a kdo chce, ať přijde do Skleněnky - kdykoliv po 16 hod.
Ten víkend jsou čarodějnice a už mám domluvenou akci s přáteli. Sorry, blbý datum.
Text příspěvku byl upraven 31.03.17 v 21:18
No nelze vyhovět úplně každému, Snape. Sám říkáš že to máš obsazeno až kdysi do května. Co Paulhunter?
Tak mám akce, které už mám potvrzené. Není jich moc, ale občas se člověk netrefí. :-)
Text příspěvku byl upraven 05.04.17 v 16:44
Vložit příspěvek