Brněnské srazy uživatelů DK
Jinak malé shrnutí faktů o dosavadních srazech jsem si dovolil zde:
https://www.databazeknih.cz/blog/uvaha-o-srazech-uzivatelu-dk-9053
Samozřejmě Vás rádi uvítáme a poznáme. Povídání o knížkách, čím nás bude více tím lépe. Čtenář ve větším počtu najde společnost těch co milují jeho žánr. Krásný klidný pátek.
Na CBDB se mě ozval jeden uživatel,což mě velmi potěšilo. Tak snad přijde. Velmi se na Vás všechny těším. Krásný klidný večer.
Tak tedy zítra, snad přijdou i ostatní čtenáři. Krásný klidný pátek.
Také se zítra na vás těším...
Momentálně to vypadá na velmi slibnou účast. :)
Text příspěvku byl upraven 02.12.17 v 22:37
Vážení přátelé, velmi mě těší že jsme se sešli v takovém počtu a ještě více mě těší cestovatelé z větší dálky. Tímto pozdravuji, Opavu,Jihlavu,Polnou a všechny ostatní. Moc jsem si to užil, a těším se na příště. Dobře jsme popovídaly a to o všem. Přeji šťastnou cestu, dobrou noc.
Text příspěvku byl upraven 02.12.17 v 23:11
Nokid to správně předpověděl. Stalo se - byl to povedené brněnské scuk. Ráda jsem poznala (pro mě) nové tváře, moc ráda jsem znovu viděla zanovní tváře. :-)
Byl to hezky strávený čas.
Pěknou neděli!
Text příspěvku byl upraven 03.12.17 v 19:23
Děkuji všem účastníkům za velmi příjemné posezení!
Text příspěvku byl upraven 03.12.17 v 10:17
Připojuji se s poděkováním za nádherné a inspirativní odpoledne + večer, myslím že to byl ten nejpovedenější sraz v historii DK - a zdaleka nejen proto, že počtem účastníků opět překonal dosavadní rekord! Počítejte se mnou:
R.E.M.
Maruška (externí hostka od R.E.M.)
Pavel z Brna
Píšťalka
Baruzh
Jirka
Eldar80
horkosladka
IŠ
zuza.floderova
bagel
slunecnice777
Paulhunter
já
a poněkud opožděně dorazil ještě sam198!
Což obnáší slovem i písmem přesně 15 účastníků srazu a mimochodem jsme tím vyčerpali zcela kapacitu našeho tradičního salónku v Severce...
Jan Werich řekl: „Nejkrásnější hudba je lidský smích.“
Naše společná sobotní „hudba“, byla prostě skvělá! Už teď se těším na březnové setkání. Krásné svátky.
Taky všem děkuju, že dorazili :-) Sraz se opravdu podařil a bylo fajn vidět nové tváře :-)
Vložit příspěvek