Brněnské srazy uživatelů DK
"Velký" sraz bych viděl na červen. V Praze dříve. Jednotlivě se můžeme potkat po domluvě v malých skupinkách...
Já jsem pro 16.6., ten druhý termín jsem v práci...
Text příspěvku byl upraven 30.04.18 v 16:57
Mně je to celkem jedno, nemohla bych ty dvě soboty mezi tím. Ale hlasuji pro 16.6.
Pěkný den, jsem sice hospitalizovaný, ale to už budu doma. Hlasují pro 16.6 tak se těším. :)
Já teď prostě nemůžu nic naplánovat. Nestíhám, připravujeme se na červen, kdy je Junktown... Navíc mi nikdo ani nenapsal PM, že by o to vůbec měl zájem. Takže asi tak.
Praha, Brno, a okolí, ... (Jak jsem k předešlému příspěvku již doplnil:)
Dopravu odložili na září. (Brno, a pod.)
Po změně zaměstnání nejsem schopen dopočítat ve které dny v dalších měsících budu mít volno. Závaznější příslib účasti proto může přijít v podstatě až na poslední chvíli.
O Prahu mám zájem, rád bych navštívil i další místa.
Nejnadějnější se mi nyní zdá opakování brněnského srazu.
V době dovolených dokonce nemohu předem vůbec zjistit kdy budu mít volno. Pokud se dá něco dohromady, rád se zúčastním. Slíbit účast na víc než měsíc předem nejsem nyní schopen.
Text příspěvku byl upraven 13.10.18 v 10:02
I já jsem pro 16.6. a budu se na Vás těšit.
Text příspěvku byl upraven 01.05.18 v 22:59
Tak pokud vidím, uděláme to 16.6. Sejdeme se na zastávce Kaplického blob - tedy Loosova v Lesné (bus 57 a 81), odkud budem pokračovat malou procházkou po Lesné do Pavlova bydliště.
Občerstvení možno zajistit cestou. Jen je třeba domluvit hodinu, minule to bylo tuším od 15h.
Zdravím všechny, moc mě to mrzí, ale zase se nezúčastním, budu mimo Brno, snad to vyjde na podzimní sraz...Užijte si to.
Pěkný slunečný den, pokud půjdu, ti co přijdou dříve mohu jim dělat společnost do začátku setkání chcete-li scuku. Stačí napsat sz kdo má na mě mobil stačí cinknout.
Nezapomeňte! Už v sobotu 16.6 v 15h na zastávce Loosova v Lesné další brněnský sraz!
Text příspěvku byl upraven 09.06.18 v 12:02
Pěkný slunečný den. Kdo budete chtít můžete se k nám přidat ve čtvrtek 14.06 v 18 hodin v Tukan https://www.formanka.net/inpage/tukan-london-pub-brno-centrum/ Bude tam moje maličkost a Pavel z Brna. Těšíme se na Vás. To je jen takovej malej scuk před velkým scukem. :) Poznávací znamení červená čtečka na stole.
Text příspěvku byl upraven 13.06.18 v 09:12
Do včera jsem měla naději,že budu moci přijet-bohužel.Tak přeji všem pěkné užití!
Tak já bohužel nebudu moci dorazit. Měli mi zrušit neschopenku v pátek a nakonec ji budu mít až do podělí.. Je mi to moc líto :(
Tak snad příště...
Já se musím přiznat, že pořád ještě váhám, zda mám jet. Mám poslední tři týdny dost problémy se zády, vystřeluje mně to i do ruky a nevím, jestli a jak zvládnu celodenní výlet...
já ještě pořád váhám... láká mě taky ta výstava 100 let na výstavišti - byli jste tam?
Já taky ne, ale taky mě láká epopej a hlavně Mucha :)
chtěla bych se tam někdy během příštího týdne podívat
Tak se omlouvám, ale sraz vzdávám, nedala bych to. Díky vám jsem zjistila, že epopej je do konce roku, to snad stihnu.
Vložit příspěvek