Brněnské srazy uživatelů DK
Už jsem to včera zabukoval - 30. března od 15 hod v Tukanu, Masarykova 32. I v práci mám kvůli tomu volno.
Text příspěvku byl upraven 06.03.19 v 14:25
Tak super, snad to vyjde. Vezmu s sebou tedy kamaráda nebo kamarádku.
Text příspěvku byl upraven 06.03.19 v 14:33
30.3. jsem na Islandským dni, tak nic. Celkově mám v březnu všechny víkendy zabookované.
Tak bys mohl, Lorde, alespoň připravit na květen Prahu. Snad by bylo možné i spojení s knižním veletrhem?
Pěkné slunečné odpoledne. Rád přijdu na sraz. Tukan je moje oblíbená restaurace, chodívám tam s přáteli pravidelně. Těším na Vás všechny jak si popovídáme o knížkách. Doufám že se sejdeme v dobrém počtu.
Takže už za necelý týden! Máme stůl zamluven na mé oblíbené cryptoname: Matějíček
V sobotu bohužel nepřijedu - přesunula se mně jedna akce původně plánovaná na duben. Přeji pěknou zábavu a snad příště!
Pěkný slunečný den. Moc se na Vás všechny těším. Tukana znám velmi dobře chodíme tam s přáteli pravidelně. Užívejte slunečních paprsků.
Dobré ráno všem zúčastněným. Bylo to příjemné setkání včera. Debata od knih až k sexu, ale proč ne? Hlavně že bylo veselo. Všechny jsem Vás ráda viděla a s těmi, se kterými jsem si toho nestihla víc říct, se budu těšit příště. Krásné jarní dny.
Děkuji za krásné setkání. Cítím se s Vámi všemi moc dobře. Těším se na příště a doufám že to bude v květnu když vše kvete. Rád to případně vezmu na sebe, ale nechci to Romanovi brát. Pěkný slunečný den přeji.
Ke dvěma předchozím příspěvkům už není co dodat. I já byl potěšen setkáním s milými lidmi. Sešlo se nás 9 což je poměrně dost; Pavel, horkosladka s hostem, slunečnice, Zuza, intelektuálka, IŠ, já a nakonec se připojil Eldar.
Co se týče května, mám představu že by se konal sraz v Praze (konečně po několika letech!), pokud by nevyšel a vydrží-li nadšení, mohlo by být v Brně repete.
Mimochodem, to poslední bylo už v pořadí 2O., takže mírně slavnostní...
Text příspěvku byl upraven 31.03.19 v 17:33
Mám radost z předchozích příspěvků i když mně samotné účast zase nevyšla.
Teď Vás čtu a mám z toho hezký pocit, že jste se šešli. Hezké. Moc hezké.
Vložit příspěvek