Brněnské srazy uživatelů DK
Ten pražský sraz budu dělat jen pokud bude zájem. Všichni jsou tu beztak výhradně z Moravy...
Tak přijeď sem! (I když v Praze jsem už nebyl ani nepamatuju a rád bych ji zas viděl...)
já bych se taky ráda v květnu opět zúčastnila a možná bych se odvážila i na ten pražský, kdybych mohla jet s Nokidem, přísahám, že bych celou dobu dokázala mlčet, tak proč ne :)
Pěkný večer pokud by jste jeli do Prahy Zuzka a Nokid rád se přidám. Ten květnoví rád se zúčastním.
Pěkný den, zatím to nevypadá že bychom se sešli v parku nebo na zahrádce. Plány nám kazí trochu počasí. Kdyby Nokid nemohl rád bych si to vzal na starost a něco zkusil vymyslet. Opatrujte se Vaše usměvavá Slunečnice.
Já mám před Junktownem a drtí mě plánování programu našeho kmene, takže sraz v Praze jedině pak o prázdninách...
Ahoj lidi. Tak jak to vypadá s letním setkáním Databáze v Brně? Kdyby byl Slunečnice ochoten to zorganizovat, bylo by to prima. Dnes jsem potkal Zuzu v samoobsluze a ta by byla pro setkání stejně jak já. Tak a kdo další?
To by bylo fajn horkosladka ale zatím jsem jen tři. Slunečnice se neozývá. Mohli bychom to setkání uskutečnit i ve třech. Jednou jsme se sešli jen s nokidem. Tak co vy na to? Setkáme se?
No, to by bylo prima. Zuzko a hořkosladká, zkuste navrhnout nějakou sobotu, která se Vám hodí. Já můžu kdykoli.
Kdybyste se domluvili na sobotu 27. 7., přidala bych se!
Akorát byste museli abstrahovat od tábornického vybavení na mých zádech.
Ale min. jedna knížka by tam pochopitelně byla!
:-)
Pěkný den, snad nepíši pozdě, rád Vás všechny uvidím a popovídám. Trochu bojuji se zdravím. Ale již je lépe, tak věřím, že se dohodneme. Opatrujte se Vaše slunečnice Petra
Text příspěvku byl upraven 19.06.19 v 08:26
Jé Slunečnice se ozvala, to je fajn. Tak co říkáte na sobotu 27.7. v 15hodin tam , kde jsme byli minule?
Souhlasím s termínem i místem a slibuju, že jako správná prvonávštěva se nezdržím dlouho!
:-)
Ano, Tukan na Masarykově ulici. A zdržte se tak , jak dlouho budete chtít.
Vložit příspěvek