Brněnské srazy uživatelů DK
Jasně, tak tedy v 15 30 na rohu české pod hodinami, pro všechny kdo neví jistě, kde je Skleněnka či se chtějí jěště trochu projít. Pro neznámé poznávací znamení kniha.
Díky, počkám vás tedy pod hodinami. To je jako v Praze pod ocasem? Obvyklé místo schůzek?
Ne, vážně, budu tam včas a knihu už mám sbalenu v cestovním zavazadle.
To je docela duchaplný. Dobře jsem se zasmál. Ano, roh české je obvyklé místo schůzek v Brně, aspoň už 50 let. Budu se těšit.
Dobrý večer. Pokusím se tam být na České pod hodinami v 15:30. Tak užívejte večera, případně dobrou klidnou noc.
Pro Brno a okolí je předpovídáno lehké ochlazení, mírné přeháňkování a na Skleněné louce se jistě sejdou jen samé křišťálové charaktery!
Výmluvy neplatí!
Moc se na vás (fyzicky, nebo tedy "tělesně") neznámé/známé (z diskusí tady na DK) těším, což je u introvertského magora mého typu malý zázrak!
:-)
P.S.: Já vás varovala...
Pěkné odpoledne.
JáJejí - také jsem v jistém slova smyslu magor :D Těším se na zítra, snad vše půjde tak jak má. Popovídáme o knížkách a všem možném :)
Ahoj všichni. Velmi ráda bych vás opět viděla, ale nemohu se dostavit. Snad to vyjde příště nebo najdeme jiný neoficiální termín ... třeba v Pavlově knihovně. Užijte si to!
I.
Tak sraz se uskutečnil ve třech- jájejí, Slunečnice a já. Volal mě i nokid ale bohužel můj mobil měl dovolenou, tak jsme se nemohli zkontaktovat. Setkání se uskutečnilo ve čajovně Skleněnce a bylo to prima
Ano, bylo to skvělé, protože tři nejenom, že tvoří společenství, ale zároveň je tento počet dokonalou pojistkou proti tomu, aby byl někdo z debaty vyloučen, nebo právě naopak zavládlo mrazivé ticho.
Fakt jsme si s klukama skvěle popovídali, dali si vzájemně knižní a filmové tipy a protože nás kromě čtenářství spojuje ještě i jedno společné téma, myslím, že paní čajovnice byla ráda, když jsme KONEČNĚ zaplatili a odešli a nekazili jí dál plnění plánu tržby!
Protože jsme se zcela svobodně a otevřeně bavili na téma, které se obvykle tutlá.
A ne, sex a jeho limitní projevy to TENTOKRÁT VÝJIMEČNĚ nebyly! :-))))
Text příspěvku byl upraven 11.09.19 v 00:43
Tak to jsem tedy fakt zvědav, jaké bylo vaše téma...? Latina? (tres faciunt collegium)
Nee! Slasti a strasti každodenního života s diagnózami s trojkou na začátku! :-)
Jistě, kdo dnes není magor, jako by nebyl!
Akorát ten s velkým M byl jeden, jedinečný, neopakovatelný!
Tak abysme pomalu začali plánovat další podzimní sraz! Vidím to na 3., 10. nebo 24.říjen...
Schválně jsou to všecky čtvrtky?
To je pro nás nebrněnské zaměstnance globálněmonopolního kapitáče trochu unfair!
Aspoň se dostanete ke slovu i vy, pánové!
Text příspěvku byl upraven 06.09.19 v 10:52
Všechny říjnové soboty kromě 26.10. jsem zatím volná a dost se na vás těším, když nám to minule nevyšlo...
No jo, máte pravdu a omlouvám se. Měl jsem v ruce kalendář na jiný rok... :-)
Správně je to 12. nebo 26.10, že.
Vložit příspěvek