Brněnské srazy uživatelů DK
Sedm minus dva v karanténě.
Takže zamluveno 5 míst od 14 hod v salónku Mymiky, Lidická 15 na mé oblíbené cryptoname Matějíček. Celý má až 12 míst, takže lze dle našich potřeb rozšiřovat. Členové DK i jejich případní hosté vítáni (mohou to být budoucí spoluuživatelé...)
Jinak, ohledně příp. srazu ve Zlíně: My Brňáci máme zcela mizerné spojení. Viděl bych to daleko lépe sejít se v Uherském Hradišti, 20 km od Zlína, sobotní doprava tam i zpět funguje daleko lépe a ani Zlíňáci by to daleko neměli. Takže to jen k úvaze, zatím to ještě neřešíme.
Pěkný den, tak se těším snad vše půjde jak má. Těším se na Vás všechny.
Pokud by nás jelo více směr Zlín rád se připojím. Sám bych to nezvládl, hold blok z cestování.
Myslím, že by se mohl připojit Eldar. Dlouho jsem ho neviděla a dost by mě to potěšilo. Já se s ním spojím a třeba to vyjde.
P.S. Ryaner dnes zrušil lety do Milana.
Ten výpad do Zlounova bychom domluvili přímo na srazu. Určitě až někdy v polovině května byste už zase mohli mít chuť se vidět.
Eldara ráda poznám osobně.
Vzhledem k šířícímu se koronaviru na sraz nepřijedu. Cestování vlakem na mezinárodních trasách je dneska dost rizikové. Auto nevlastním, takže se nemám jak dopravit.
Snad příště (na podzim?).
Mně díky koronaviru odpadla akce, takže jsem se chystala přijet. Konečně. Ovšem včera mi parádně křuplo v koleni, poskakuju o berlích a na nějakou cestu vlakem to nevidím. Zato vidím vyhlídku na plastiku, mám prý úplně v háji přední křížový vaz. :-(
Naštěstí nás určitě nebude 30, takže vládní zákaz vytoužené setkání neohrozí... Jinak cestující vlakem chápu a omlouvám. Taky myslím že není důvodu se nesejít, leda když někdo posmrkává a kýchá, tak ať raději zůstane doma, jeden nikdy neví.
Ahoj :) jsem studentkou z MUNI a dělám na diplomce o čtenářství a online čtenářských komunitách (jako právě tahle skupina :)) a moc by mi pomohlo, kdybyste si našli 5 minut na vyplnění tohohle dotazníku (určený je pro dospívající od 13 do 24 let) https://forms.gle/Eb1YickzQj7phPrX9
Díky moc :)
Ahoj tak to vypadá, že sraz pro zatím padá, že? Když jsou zavřené všechny ty hospody atd...
Před 10 minutami jsem mluvil s Pavlem a dohodli jsme se, že sraz bude opět u něj (jako už jednou před 2 lety). V Mymice jsem to právě zrušil, říkali že stejně budou zavření, i když nejsou vlastně restaurace.
Takže kdo zde ještě nebyl, sejdeme se v rozmezí 14:00 až 14:20 na konečné tram 9 a 11 v Lesné, Čertova rokle. Kdo ví že se opozdí, ať mi napíše - nebo Pavlovi - a dostane kontaktní tel. Kapacita Pavlova obýváku je až 12 osob, avšak nepředpokládám takovou účast.
Ostatní připomínky pište opět sem.
Text příspěvku byl upraven 14.03.20 v 15:11
Kluci, na vás je spoleh! Mě napadl tak akorát piknik.
Čertova rokle, to je symbolické.
Co mám vzít s sebou na mlsání a pití?
Tož to bysme byli teda pěkně příživnická návštěva! Něco upeču a vezmu s sebou dobrý čaj a trošku valašského penicilínu!
:-)
Pokud jde o kapky ze švestek - domácí - je vítáno. Ale se sladkým pomalu, mám dietu a dámy asi taky nebudou... Jinak to ostatní operativně dokoupíme v přilehlých obchodech, není problém.
Tak zákaz vycházení utíná mé přání vás vidět. Jste sice mé blízké osoby, ale pěšky lesem do Brna nedojdu.
Příště.
Jak jste na tom s technickými prostředky pro internetovou telefonii? Skype, Google Hangouts?
Já bych v sobotu v tom původně smluveném čase mohla. Kameru bych odmaskovala a povolila, stejně mě už skoro všichni viděli in natura a nehrozí tedy žádný šok!
Já kameru nemám. Ale myslím že nějaký týden to vydržíme bez srazu. O náhradním termínu ještě nemá smysl diskutovat.
Taky mě napadá, že v příštích dnech enormně stoupne počet přečtených knížek. Otevřou je i ti, kteří na ně doposud "neměli čas". Vše zlé k něčemu dobré, že?
Moji milí tradiční, příležitostní i nováčci a nováčkyně!
Komu se bude chtít dnes odpoledne nahradit naše osobní setkání v Mymice, pojďme si chvíli povídat tady v tomto vlákně!
Třeba se bezděky ukáže, v čem jsou osobní setkání nenahraditelná!
Čau ve 14.00 tady.
Kdo zachytí vzkaz dříve a bude se chtět aktivně podílet (nikoliv jen pasivně přidat! :)) může už přemýšlet nad mou úvodní otázkou:
Pozorujete kolem sebe to tolik rozšířené mínění, že v čase karantény ZAČNOU číst i ti, které doposavad literatura nezajímala?
Text příspěvku byl upraven 21.03.20 v 08:21
Vložit příspěvek