Brněnské srazy uživatelů DK
Zdar, 30.3. bohužel nee. To na velikonoce mizím z Brna domů. Tak třeba zas někdy příště.
Obávám se, že mi to tentokrát nevyjde. Ale kdyby se to změnilo, tak vím,
kde vás všechny najdu! :-)
Přeju vám, ať se sraz vydaří!
Sraz se uskuteční (jako minule) v restauraci Severka (Tučkova 30 a Zahradníkova 9, Brno), kde máme zamluvený nekuřácký salonek zhruba od 15:00 hodin.
To je rozumné.
Proč hledat jiná místa, když tohle nám vyhovovalo.
Navíc jsou to ideální prostory pro Nokidův výstup.
Jestli si někdo myslí, že ho může předvádět kdekoli, tak to se plete. A za další kdo se připraví o tenhle zážitek, tak do smrti bude litovat.
Takže i tak bych - těm nerozhodnutým - doporučil, aby znovu zvážili, zda by nebylo lépe, aby přišli, a zažili něco, co se nedá sdělit písemně, co je třeba zažít na vlastní kůži.
Text příspěvku byl upraven 21.03.13 v 01:45
Zapsané v kalendáři. Rád poznám nové čtenáře . I když se neshodneme na literatuře co komu knížka dává ,poznání nebo zábavu. Ale o to přeci nejde, milujeme knihy ;) .
Takže zatím je nás přihlášeno (víceméně) 14. To je akorát do salónku...
Dobrá, Weil mě přemluvil, scénka bude. Jinak námětů na diskuze mám dost, jen bych doporučoval nemluvit o KONKRÉTNÍCH autorech, neboť takhle se člověk vždy nechá strhnout, někomu se jeden líbí a jiným ne, stačí zůstat u ŽÁNRŮ co kdo čteme, vypadá že přijde spousta nových lidí, takže se budem představovat, no jmenovky vyrobím taky jestli to stihnu...
Jinak přijdu opět až do Severky, na nádraží na mě nečekejte.
No, tak to se nám atraktivita opět zvedla.
Jinak, nokide, kdybys ty jmenovky nestihl vyrobit, tak mi dej vědět a já je udělám. Kdybys stíhal, tak i jmenovku pro mě, prosím.
Orsi to je rozumné.
Minule, v říjnu, bylo teplo, ale nyní hlásí chladnější počasí, takže se vyhneš možnému nastuzení.
I když pokud je člověk dobře oblečený, tak se může projít po památkách, které vybudovali naši předci.
Ty jmenovky, to je dobrý nápad.
Sice přibude asi jen málo nováčků, ale sichr je sichr.
WEIL : Památky mám rád , ty Brněnské znám docela dobře. Díval jsem se na Tvé přečtené knihy. Velký respekt , vážná literatura vždy šla kolem mě. Neuměla mě zaujmout , ale nejspíš sem jí nepochopil, nerozumím ji . Snad mě na srazu doporučíš něco „lehčího“ .
Text příspěvku byl upraven 25.03.13 v 11:25
No já teda vidím 8 "nováčků" a 7 "mazáků". Raději vyrobme jmenovky 2x, třeba i černobílé, ať se nám to lépe pamatuje...
Vzhledem k tomu, že poslední dny byly nějak nečekaně vyčerpávající, pravděpodobně zůstanu o víkendu na jednom místě a srazu se nezúčastním.
Jedním z důvodů je taky vykradení našeho záložního bytu v Brně, jehož prostor se mi v tuto chvíli jaksi příčí využívat.
Všechny vás zdravím, chtěla jsem se k vám přidat, ale mám tu rodinu až do Velikonoc, tak bohužel. Mrzí mě to, těšila jsem se na vás všechny, zdravím WEILA a Orisiho- su taky lonťačka ocuď..Tak si to užijte a dejte info, jak jste se měli !!
Bohužel nemohu přijít . Navštívila mě chřipka. Uvidíme se případně v létě . Jsu nervozní že nemůžu pořádně číst ;( .
No jo, nějak vymíráme. Ještě bych připomenul - vemte s sebou každý dlouhý špendlík (nejlépe sicherhajcku), na ty jmenovky.
Vložit příspěvek