Brněnské srazy uživatelů DK
Zatím jenom společná fotka, krátký report možná později :)
http://imageshack.us/photo/my-images/21/img4479sa.jpg/
zleva: paulhunter, singles35, ona_vi, pistalka, nokid.
Text příspěvku byl upraven 31.03.13 v 21:44
Je mi už lépe , ale asi by jste mě nepoděkovali kdybych vás nakazil . Rozhodně se nenechám fotografovat . Takové trauma vám nemohu dělat :D Případně se uvidíme v létě .
Text příspěvku byl upraven 01.04.13 v 15:47
Tvůj přístup oceňuji. Na respirač. nákazy jsem zvláště vnímavý... Jistě se zúčastníš některého z příštích srazů, na červen předběžně plánujeme Prahu.
Text příspěvku byl upraven 02.04.13 v 13:47
První otazník je proto, že nevím přesně kolikátý by měl příště být. Druhý proto, že nevím jestli ho uspořádáme. Co v pá 14. nebo v sobotu 15.března zase v Severce?
Taky se předběžně hlásím, i když je to pro mě ještě čerstvé.
Ale pokud se nás sejde pár, tak rád se kouknu na Ty, co už je znám, či na Ty, co přijdou jako nováčci.
Pozvěte i Kulajdu, a ta si sebou přinese další tři své nové knihy. Věřím, že Kulajda se nezastaví, a do dvou let napíše, a vydá, dalších deset knih.
Text příspěvku byl upraven 20.02.14 v 00:53
Budu to muset zabukovat 14 dnů předem, minule to týden před měli už obsazeno. Tak do příštího čtvrtka každý řekněte, jak vám to vyhovuje, já jsem spíš pro pátek od 17 hod.
Díky za upozronění, čekám definitivní datum ať můžu říct jestli ano nebo ne :). Pátek či sobota je pro mě obvykle ok.
Děkuji moc za zprávu, tentokrát nedorazím, máme v plánu již něco jiného. Dobře se bavte a těším se popřípadně na příště.
Nyní očekávám zprávu od Paulhuntera, přizpůsobím termín podle něj, má tč. vysoké pracovní vytížení a navíc nebydlí v Brně.
Úvodem se musím omluvit Pavlovi - na sobotu nemá Severka volnou ani židli, bohužel.
Musíme to tedy uspořádat v pátek 14.března od 17 hod, v naší kultovní restauraci na Tučkově ul. Bylo to ovšem fakt dilema, jestli zůstat tady - kde to máme již po všech stánkách vyzkoušeno - anebo hledat jiné místo, nevyzkoušené, s nekuř. salónkem, výbornou kuchyní i vínem a to vše pro cca 7 lidí, jak se nás obvykle schází.
Číšníci se jinde tváří kysele, když neobsadíme všech 15 míst, jaká je obvykle kapacita menších salónků a dávají nám tam jinou společnost nebo rovnou odmítnou rezervaci, popř. žádají jakous kauci předem.
Dělal jsem tedy co jsem mohl, Pavle, ale menším zlem je podle mě tohle, než abychom byli všichni nespokojení a mimobrněnští museli hledat cestu do jiného podniku (včetně Tebe), se kterými je asi o sobotách podobný problém jako má Severka.
Ale život nekončí, vynahradíš si to někdy příště. Jinak zváni jsou i ostatní uživatelé DK, nejen ti co už někdy přišli, rádi uvítáme nové tváře!
A tak co třeba zkusit vymyslet něco v sobotu, kdy by nás teoreticky mohlo být víc? Salónek v Severce je sice fajn, nicméně to není jediné vhodné místo v Brně. Klidně bych to vzal na sebe a po něčem se ohlédl :)
Ale já už to objednal na svoje jméno - jak bych vypadal v tom podniku? Chodím tam docela často i s jinými skupinami. Zatím všichni ostatní prohlašovali, že je jim jedno který den... Protentokrát to prosím nechme tak, však to Pavlovi vynahradím.
Sliby - chyby. Kde jste byli? Sešli jsme se pouze 3: Kulajda, Píšťalka a já...
Dojela jsem do Brna večer po 22:00, březen je pro mě vražedný :-( Daně :-( Omlouvám se
Já myslím, že toto se dalo nazvat mini scuk. Nic teď ve zlém, mrzelo mě, že jsem se nemohla zúčastnit. Pátky jsou zase vražedé pro mě,lobuju za soboty, jinak bohužel není kdo by pohlídal.
Nemám problém se kdykoliv s kýmkoliv v rámci Brna potkat, pokud zrovna nemám nějaký program nebo nezaspávám opici :D
No vidím, že to jde zase do ztracena. Navrhuji tedy buď 30.5 nebo 31.5 od 17 h opět v Severce. Kdo chcete přijít, napište sem!
Vložit příspěvek