Co byste raději
Jak které, ale asi tak 50 na 50.
Zrcadlo na stěnu oválné, kulaté nebo hranaté?
Zrcadlo určitě oválné.Doma mám takové starožitné
v dřevěném rámu a nahoře je vlastně oválné a dole rovné.Zdobené dřevo tak je to zvláštní tvar.
Hlavně myslím,že pro nás holky má být zrcadlo velké.
Když ve městech okolo chodníků sází stromy tak lípy nebo nějaké cizokrajné?
Osobně jsem pro lípu nebo nějaký domácí strom.
Podle mě naše stromy, ale hlavně keře.
V domácnosti zatahovací (rolované) dveře, ano nebo ne?
Mám zatahovací, takže ano.
Krmítka pro ptáky, nebo jen závěsné kuličky na stromy?
Na zahradě máme krmítko,pítko a dávám i závěsné kuličky.Kuličky dávám do speciálního krmítka které je na stromě.
Letět na Venuši nebo na Mars?
Já ne
Chtěli by jste dostat poukázku do knihkupectví, nebo raději do kavárny, drogerie ,zlatnictví....?
Do knihkupectví.
Veřejné odpadkové koše - raději hazíte odpadky do otevřených nebo do uzavřených košů?
Viac sa mi asi páči pekný elegantný čierny sukňový kostým.
Máte radšej pikantnú chuť alebo kyslú? Ja jednoznačne pikantnú (tú milujem!), kyslú neznášam :D
Nevadí mi ani kyselá chuť snad jen hořká.
Nejvíc preferuji pálivou chuť.
Advetní věnec klasika-šišky,jehličí apod.Nebo jiná forma ?
Klasika.
Slavíte Halloween vydlabanou dýní a různými strašidly nebo atrapami nadpřirozených bytostí?
Halloween neslavíme vůbec.
Máte pokojové rostliny v květináči - ano nebo ne?
Pokojové rostliny milujem! Konkrétne sukulenty a palmy. Môžu byť aj kaktusy. Aktuálne mám len sukulenty a milujem ich! Jednému som ešte pred vyše 10 rokmi dala aj meno (Hope - ako nádej) a hrozne ho mám rada :)
Vôbec nepoužívam samoopalovací krém, ani do solárka nechodím. Ani sa nikdy neopalujem.
Aký čaj máte najradšej? Ja jablko + škorica. S medom. Ale mám rada aj atmosféru čajovní a sypané čaje :) Aj maté napríklad. Jo a ešte ľadový čaj.
Text příspěvku byl upraven 25.10.24 v 19:35
Jablko - skořice. Miluju skořici.
(V posledních týdnech piju víc čaje než kafe.)
Štrůdl jablečný nebo tvarohový?
Eicherik: Jej, tiež jablko škorica? To je najlepší čaj pod slnkom! :) A ešte na marakuju som si spomenula, ten je tiež dosť dobrý. A vanilka.
Štrúdl určite jablkový.
Ktorú farbu máte najmenej radi? Ja zelenú. Rastliny síce milujem, ale na produktoch vyrobených človekom sa mi moc nepáči.
Text příspěvku byl upraven 25.10.24 v 19:48
Asi fialovou.
(Zelená je moje nejoblíbenější. :-D)
Seriál Doktor Martin (Velká Británie) (2004-2022) nebo Doktor Martin (Česko/Slovensko) (2015-2016)?
Růžovou. Dlouho mi nic neříkala ani fialová, ale tu už jsem celkem vzala na milost.
A Doktor Martin mě v nejmenším neláká ani jeden, ale česká verze byla strašná, původní jsem neviděla.
Palačinky (nasladko), žemlovka, buchtičky se šodó, šišky s mákem, knedlíky s ovocem, vdolky?
Text příspěvku byl upraven 25.10.24 v 20:06
Mám a jím ráda úplně všechno ;-).
Postavili byste si vlastní dům nebo raději zakoupili byt do osobního vlastnictví?
Text příspěvku byl upraven 25.10.24 v 20:31
Čaj černý s trochou medu, ještě mám slabost pro broskvový. V kavárně chai latte.
Barvy mají všechny něco do sebe, ale černá je poměrně nenápaditá.
Vlastní dům z mnoha důvodů.
Jste vylekaní, když vám není dobře a na internetu si vyhledáte, co všechno vám může být, respektive že máte příznaky nějaké nemoci?
Ja radšej nič vtedy nehľadám na nete v záujme môjho psychického zdravia :D
Máte radšej Nutellu alebo Nugetu?
Ja mám omnoho radšej Nugetu, pripomína mi sladené arašidové maslo s kakaom ;)
Nugeta je moje dětství, takže dávám přednost nugetě.
Piknik, Pikao nebo Jesenka?
Můžu vše a když vybrat tak asi Jesenku.Těžká volba.
Já nejím nic ze zabijačky to si radši dám jen chleba.Tchýně mi chudák vždy pekla bábovku.Jak to máte vy? Třeba jelita nebo jitrnice?
Vložit příspěvek