Co byste raději
Přiznám se,že si občas koupím mražené maliny a udělám si mléčný koktejl bez cukru.To když chci mlsat.
Lpíte na super svátečním oblečení na vánoční svátky?
Nelpím, a popravdě nelpím na žádném super oblečení. Oblečení pro mě musí být pohodlné a musím se v něm cítit dobře. Jiné požadavky na oblečení (sváteční oblečení) nemám.
Máte aktivní (např. sport) nebo pasivní (např. u TV) vánoční svátky?
Za prací do zahraničí ne- už jsem na to stará
Punč
Mražené ovoce občas koupím
Na vánoční svátky oblečení v čem se kdo cítí.
A svátky tak půl na půl, někdy i v práci.
Těšíte se na nový rok?
Těžko říci. Ještě si tyto úvahy nechám, vzhledem k tomu, že budou Vánoce. Kdoví? Třeba nový rok přinese nové začátky. Ne, nejsem natěšená, možná bych byla zvědavá. Ale to nejsem. Momentálně moje úvahy jdou směrem, jakým jde život.
Vánoční stromek vysoký, vyšší nebo nízký a jaký druh (smrk, borovice, jedle...), pokud dáváte přednost živému vánočnímu stromku?
Jedině živý vánoční stromek, velikou velikou borovici černou a když není tak nahradíme jedličkou.Stromek si nechávám hrozně dlouho takže smrk nepřipadá v úvahu.
Můžete zachránit jednu knížku ze své knihovny.Jaká to bude?
Přiznám se že já mám 10 knížek vybraných a nevím kterou zachráním.
To by bylo těžké rozhodování. Zachránila bych buď všechny, třeba za účelem předání knihovně, nebo žádnou. Já totiž nemám doma žádnou top knihu. Chodím do knihovny.
Možná bych přece jen uvažovala nad TO od Stephena Kinga, které (doufám) přežije ještě několik generací.
Dáváte přednost kočkám, psům nebo jiným zvířecím mazlíčkům?
Stromeček borovice
Jedna knížka by byla asi stará kuchařka darovaná
Ráda màm kočky a morčata
Bábovka, buchta,koláč, nebo vdolek?
Tohle všechno, ale kdybych si opravdu musela vybrat, tak maminčiny plněné koláče (nejlíp jablečné), na ty by měla mít ochrannou známku.
Knih taky doma moc nemám, zvlášť co dělám v knihovně, ztratila jsem potřebu je hromadit. Zachránila bych ale souborného Skácela (což je ovšem víc než jedna kniha).
Kde čtete nejraději, případně nejčastěji (v posteli, v křesle, u stolu, v dopravních prostředcích...)?
Nejčastěji čtu v posteli a v dopravních prostředcích.
Oslavujete vstup do nového roku? Pokud ano, tak s rodinou nebo přáteli, popř. sami a kde?
Nejraději čtu v křesle,dopravních prostředcích
Vstup do nového roku doma v úzké rodině
Myslíte si,že jsou knihy v knihkupectví hodně drahé?
Ano, jsou hodně drahé.
Využíváte, pokud něco kupujete (například dárky pro rodinu), cíleně slevy Black Friday?
Black Friday som využila len raz na kozmetiku.
- pri vianočnej večeri máme tíško pustené koledy/vianočné melódie či piesne a rozprávame sa
- ozdoby na stromček strieborné gule, drevené a slamené ozdoby, občas nejaká tá keramická
- vysoká hustá jedlička
- milujem psíky!
- bábovka s kakaom
- čítam najradšej v posteli
- nosím dosť zaujímavé elegantné ručičkové hodinky stále, bez nich sa cítim ako "nahá"
- morčací rezeň a steak z lososa
- v detstve som najradšej skákala gumu
- žila som 8 rokov v Prahe, ale už by som zo Slovenska neodišla
Aká je vaša najobľúbenejšia značka mobilu? (prípadne prečo)
Za mňa Xiaomi (elegantný dizajn, vynikajúce užívateľské prostredie s obrovským množstvom motívov - úplne všetko si tam môžem prispôsobiť a najmä skvelý pomer cena/výkon)
Text příspěvku byl upraven 19.11.24 v 09:09
Značku mobilu neřeším. Pro mě je nejdůležitější způsob jeho použití, kapacita, prvky, které pomohou při manipulaci, možnosti.
Na Silvestra si připíjíte šampaňským nebo něčím jiným, pokud vůbec?
Veronika4001: No však práve, že presne tieto veci sa u každej značky mobilu líšia, každá značka je zameraná na niečo iné. Ja som predtým mala Samsung a absolútne mi nevyhovoval napríklad. Každý uprednostňujeme niečo iné. Ja som dosť dlho vyberala, skúšala, pozerala a som veľmi spokojná teraz s Xiaomi... A aký máš mobil, ak sa môžem spýtať? :) Som na to zabudla v otázke.
Text příspěvku byl upraven 20.11.24 v 12:52
Samsung, ale starý. Mobil neřeším, možná proto, že zatím mi vyhovuje. Přeji hezký den.
Opět vznáším dotaz: Na Silvestra si připíjíte šampaňským nebo něčím jiným, pokud vůbec?
Text příspěvku byl upraven 20.11.24 v 13:53
Nejraději čtu v posteli, ale nejčastěji čtu v dopravních prostředcích. Nový rok neoslavujeme, ale kvůli dětem připravuju po večeři mlsání a chlebíčky. Knížky mi připadají rozumně drahé, kupuju jen ty, které nutně potřebuju mít nastálo doma, takže mě to moc neruinuje. Black Friday nesleduju a nevyužívám. Můj telefon je stará tlačítková Nokia a teprve až mi jednou umře, začnu se zajímat, co vlastně dnes existuje za značky mobilů :o)
Na Silvestra si nepřipíjíme, nikdo u nás v rodině nepije alkohol.
Radši fyziku, nebo chemii? :o)
Krásné odpovědi. Kromě toho, také nepiju alkohol. Ve škole jsem dávala přednost chemii a celkem mě bavila.
Jste raději ve společnosti se sangvinikem, flegmatikem, melancholikem nebo cholerikem, případně směsicí některých z těchto temperamentů?
Text příspěvku byl upraven 20.11.24 v 16:10
Mobil- Aligátor tlačítkový a i Nokia tlačítkovà byla dobrá
Na Silvestra někdy šampaňským alko i nealko a někdy vínem mám ráda Moldavská a někdy nealko vínem
Asi radši chemii
Společnost moc nevyhledávám a může tam být každý mimo cholerika a typického sangvinika.
Dáváte pod stromeček i třeba bonboniery, nebo Rafaelo či Ferero, nebo dárkový koš s jídlem?
Jack O´Neill.
Dárky balíte do speciálních krabic/balíčků nebo různě jak to vyjde?
Tři oříšky pro Popelku, ale Sám doma jsem viděla také ;-)
Posloucháte četbu nebo různé dramatizace v rozhlase? Ano nebo ne?
Ne, ale určitě to není špatné a někdy to zkusím. Říkám si to delší dobu...
Zimu s mrazivým sluncem nebo spíše zimní mrazivé pošmourno?
Překvapivě zimní mrazivé pošmourno.
Léto, či zima? (U mě zima.)
Text příspěvku byl upraven 21.11.24 v 09:23
Vložit příspěvek