Díky Mistře Knihovníku
Mistře Knihovníku
Kdysi tu padlo podezření, že jsi „Mimozemšťan“. Důvodem byla nejenom tvá sečtělost a orientace v knihách nejrůznějšího žánru, ale, a to především, tvá neuvěřitelná výkonnost a množství zájmů a koníčků. Výčet tvých milovaných oborů je až cimrmanovský.
A chápu, že nemůžeš pochopit, že mi lenivci malověrní na tvé inspirativní podněty, za nimiž stojí spousta práce, nejsme schopni ani zareagovat kratičkou glosou.
A přitom vím, že je nás tu moc a moc, co tvé vlákna vděčně čteme – mlčky.
Proto vyhlašuji malou anketu!!!
Koho se to týká, nechť napíše:
a) čtu Pajonkova vlákna pravidelně
b) jsou pro mě inspirací
c) dozvěděl jsem se něco nového a zajímavého
d) knihu jim doporučenou jsem si přečetl
e) těším se na jeho další příspěvky
Stačí si jen vybrat písmena …za mě - Viki9 a) b) c) d) e)
P.S. Nechť je to jak Slavnost světel ve Stínadlech … ať je vidět kolik nás je…
Viki, tohle je naprosto zbytečné a mám chut to smazat! To že jsem ti napsal, že jsem nasraný jak se tady veřejně hanobí hlava státu a admin k tomu nečinně přihlíží /protože to je přece demokracie a tohle je správná demokratická diskuze - než by vlákno dávno uzamkl/ a že tady někdo uráží slušné lidi vymýváním mozků ....to je důvod, proč tady nechci být činný .........
Na anketu neodpovídejte !
... tady nejde vůbec o tvoji nasranost - jde o to, že se se mnou pořád přeš, že na tvé vlákna nikdo nereaguje, protože lidi nezajímají - a já ti pořád dokola pořád tvrdím, že lidi tě čtou a číst budou ...a že jich je sakra hodně ... a tohle je jediná cesta jak tě ty "paličáku stará" přesvědčit ...
....to je až druhá věc .... samozřejmě, že člověk rád něco dělá, když vidí nějakou odezvu
...první věc je pořád a pořád bude spokojenost .... a já tu spokojen nejsem ... jsme na webu o knihách ....kolik si tady přečtu zajímavých příspěvků ???? a přitom musím koukat jak se to tady zasírá .... nebudu to rozebírat ...jsem opravdu někdy znechucený ...
pro tebe druhá, pro mne první - jde mi tu jen o čtenost tvých vláken ... na téma Miloš či Karel se odmítám bavit ...
anketa je o TVÝCH vláknech ... a tečka
Ne, že bych o tom zaplevelování, a nemyslím tím jen toto inkriminované vlákno, s Vámi pajonku nesouhlasila.
Také upřednostňuju tu věc druhou.
P.S.: A-E:) jen s tím D jsem ve skluzu...
V odpovědi na anketu vyhlášenou v úvodu této diskuse si dovoluji uvést ve stručnosti:
b), c), e).
Zdravím všechny diskutující a přeji hezký večer.
Pajonku, musím se také ozvat k tématu, souhlasím s Viki a Sienou a mám to podobně jako MichelleS, čtu TVOJE vlákna často, ráda a vždycky, když na ně natrefím. Pokud se jedná o žánry a témata, o nichž málo vím nebo nejsou "můj šálek čaje",nemám potřebu se k nim vyjadřovat, ale pokud zabrousím do této oblasti, jsem vděčná za tvé široké obzory a vím, kde hledat a děkuji ti za tvou námahu i tvůj čas ! A pokud potřebuji radu či pomoc, tak vím, kam se s jistotou obrátit, laskavý Mistře Knihovníku !!!
Když jsem před časem po delší době poprvé zabrousila na téma Karel vs.Miloš a Pejsánek, tak se přiznám, že jsem vůbec nechápala ani obsah ani diskuzi a musela se kouknout, jestli jsem správně na DATABÁZI KNIH.. Teď se podobným vláknům programově vyhýbám, nejsou pro mne žádným přínosem ! To jdu radši umýt okna, okopat kytičky nebo upéct vnoučkům buchtu !!!
A ještě mě potěšila Moserová založeným pozitivním vláknem Komu jste pomohli a udělali radost (nebo podobný název) a tímto vám děkuji !
Přála bych si, aby byla na Databázi pohoda a kultivovaná úroveň, protože sem chodím ráda a je mi tu dobře, přestože nepřispívám tak často, jak bych mohla.
Všechny srdečně zdravím a přeji pěkný den
Text příspěvku byl upraven 27.02.15 v 13:11
Odpověď na anketu:a,b,c,d,e-i když na fantasy jsem ještě nedospěla:-).Karel vs.Miloš bych tady taky nemusela.
Viki, nemám moc rád ankety (respektive NEVYPLŇUJI je rád), takže na tu tvoji neodpovím konkrétními písmeny, ale souvislým (a snad i srozumitelným) souvětím: Pajonka SAMOZŘEJMĚ ČTU – a to z několika důvodů: jednak píše o knihách (seriálech, filmech), o které se zajímám i já, druhak se díky jeho informacím a doporučením bohulibě rozrůstá moje Harpagonova truhlička nakřečkovaných knih (seriálů, filmů), a třeťak jeho příspěvky (na rozdíl od jiných, nenávistně a štvavě demagogických) přesně odpovídají zadání zakladatele DK, neb se věnují PŘEDEVŠÍM knížkám – a TO je přece ten důvod, proč většina z nás Databázi KNIH navštěvuje…
Tož tak…
A ještě k hankapimi: napsala jsi to strašně hezky, kdyby tu byl někde "palcový čudlík", tak bych ho zmáčknul nejméně dvakrát… :-)
Marlowe, děkuji.
Snad by bylo na místě zvolat "POHODÁŘI VŠECH ZEMÍ, SPOJTE SE !!!
hankapimi: Souhlasím s komentářem. :) Já sama do těchto témat ani nenahlížím, pro mne je databáze knih o tom, že si tu najdu knihy, které mě zajímají a zkouknu diskuze o knihách, kdy jsem kolikrát našla zajímavé knihy, na které bych jinak nenarazila.
A připouji se ke zvlolání o pohodářích.
(... prosím přispěvatele tohoto vlákna, aby se drželi původního tématu ... děkuji moc ... Viki9)
Vložit příspěvek