Filosofování pod starým mohutným dubem
eicherik....pekařovi jsem dal tak na 10 roků výpověd.... rohlíčky nebyly obzvláště křupavé ...a všeho moc škodí
encyklopedie: Když ta magická, rudolfínská atmosféra by se v tomhle dílku dala krájet. Tomu nemohu odolat. :-)
Eicherik, já vystavil mnoha českým filmům červenou kartu ....akorát jim nedávám stop na tři soutěžní utkání, ale zákaz činnosti v mé televizi aspoň na 5 let....
Padám únavou. Sice celkem příjemnou, protože jsem většinou dělala jen to, co mám ráda, ale přesto únavou. Takže zítřek vyhlašuji čtecím dnem - budu mít nožky nahoře a knížku v rukách. Přidáte se ke čtecímu zítřku nebo máte jiné plány?
Dnešek byl u mě taky hodně pracovní, možná i víc, než kdybych byla v práci. No alespoň byl svátek beze zbytku využit :-) Na čtení asi už nedojde, ale ještě jsou tři dny svátků před námi, tak se těším, že pokročím s Dnem trifidů a ještě mám půjčenou Hanu. Krásné svátky všem a ať se Vám povede ukradnout aspoň chvilku s knížkou...
Ja sa nepridám. Dnes som si čítala celý deň, zajtra musím pre zmenu niečo spraviť. Samo sa to neurobí, mám to vyskúšané. Ach jaj.
...já to dělám jinak ....co můžu udělat dnes, neudělám ani zítra...a rázem mám dva volna
Kory98: Den trifidů a Hana to jsou moc hezké plány. Obojí přečteno, obojí nadchlo :-)
Naias: To je snad jediná věc, ve které jsem optimistka. Každou chvíli si říkám: "No tak dneska se to sice samo neudělalo, ale co kdyby zítra ..." :-)
Hej, to poznám. Neodkladaj na zajtra, čo môžeš urobiť pozajtra. Ale už som začala (jupí!), pustila som si Cestu do pravěku a poskladala a odložila som pri tom bielizeň. Idem pokračovať, kým ma to drží. Mimochodom, všimli ste si, že vtedy sa písalo ssavci?
Pro zájemce o sérii Případy bratra Cadfaela mám dobrou zprávu. První díl této série Zázrak svaté Winifredy vydává Mystery Press. Dá se tedy očekávat, že vydají celou sérii. :-)
alekis ahoj, díky za správný čas...šel jsem na autobus, ujel mi před hodinou /hihihi
Dva dny jsem nepřečetla ani řádek. Zato mě včera napadlo pustit si k prádlu TV a zachytla jsem 9/10 Limonádového Joea. A po hodně dlouhé době jsem se dívala do konce a chvilkami se divila, co všechno z filmu už hsem si nepamatovala. Pak Joe skončil, ale prádlo ještě ne, tak přišla na řadu 2. půlka Cesty do študákovy duše s mojí oblíbenou scénkou zkoušení profesora Matulky. :)
Dnes to se čtením nevidím růžově, ale zítra už možná ano.
R.E.M..... Matulka a Voříšek je legenda
https://www.youtube.com/watch?v=yWKTfeSUIww
Cesta do hlubin študákovy duše, to je slovy klasika veliká krása. Zajímalo by mě, jestli to něco říká i dnešní mládeži, ale dost o tom pochybuji.
samozrejme že áno - za predpokladu, že sa žiak, študent stretne s inteligentným, slušným, vzdelaným profesorom! Občas sa to môže stať.
alekis: Trávím Velikonoce na venkově. Čmeláčí hnízdo je na švagrově zahradě. Samozřejmě jsem do něj nijak nezasahoval. Mám hmyzáčky rád. :-)
Text příspěvku byl upraven 20.04.19 v 15:20
alekis: Jak to bylo dál s Grétkou? Tak to se mi líbilo. :-) Teď čtu o konci války v Grünbachu, ale je to hodně rudé a žádná zajímavá postava. :-)
alekis: Čmeláčí hnízdo je jen taková dírka v zemi. Je v mírném svahu. Seshora je taková hrudka hlíny a zdola je vidět jak někdo (zřejmě ti čmeláčci) vyhazovali hlínu z díry ven. A že je to hnízdo čmeláčí je vidět, podle toho, kdo tam vlétá a vylétá. Tohle má minimálně čtyři obyvatele. :-) Možná je to jen jedno procento a nebo jedno promile všech obyvatel hnízda. ;-)
Na dusnou erotiku zatím nedošlo. Soudruh Bagár se zatím dlouze osměluje. :-D
Vložit příspěvek