Jiří vs Michal
50 % spočítaných okrsků:
Zeman - 41,99
Drahoš - 25,05
Fischer - 9,36
Horáček - 8,72
Hilšer - 8,69
Topolánek - 3,88
Hynek - 1,20
Hannig - 0,58
Kulhánek - 0,48
Text příspěvku byl upraven 13.01.18 v 18:24
Takže nakonec Fishera. Kulhánka a Hilšera diskvalifikuje věk. Pokud druhé kolo bude tak, jak to zatím vypadá, nepůjdu.
více než 3/4 spočtených okrsků:
Zeman - 40,69
Drahoš - 25,65
Fischer - 9,73
Horáček - 8,86
Hilšer - 8,73
Topolánek - 4,03
Hynek - 1,22
Hannig - 0,57
Kulhánek - 0,47
90 %:
Zeman - 39,71
Drahoš - 26,06
Fischer - 9,96
Horáček - 9,03
Hilšer - 8,77
Topolánek - 4,16
ostatní beze změny
Znáte film Prázdniny v Římě (Audrey Hepburnová, Gregory Peck), jak tam ta princezna Audrey v polospánku mumlá "jsemtakšťastná"? - tak to jsem teď já... :)
Text příspěvku byl upraven 13.01.18 v 16:33
Děkuju. Já Ti zase přeju (pokud se to opravdu stane, a pan Drahoš bude naším prezidentem, což ještě samozřejmě jisté není!), abys mohl třeba po půl roce si říci, že máš dobrého prezidenta. A po roce, že máš lepšího prezidenta, nežli byl Zeman.
....tak já si dám v tomto "fičáku" první a poslední příspěvek.
Přečetl jsem si v IReflexu článek J.X.Doležala "slušní lidé budou muset držet spolu."
....a jít volit ve druhém kole Drahoše.
Jestli se tenhle vyhulenec počítá mezi ty slušné, tak to musím jít ve druhém kole volit Zemana......
...a to je mi úplně šumafuk, kdo bude prezidentem ....už od dob Havla
Text příspěvku byl upraven 13.01.18 v 18:54
Já vůbec nestojím o žádná doporučení. Doufám, že mi to ještě natolik myslí, že se rozhodnu sama.
encyklopedie, na tobě je hezky vidět, jak naprosto iracionálně se někteří voliči rozhodují, třeba na základě článku v Reflexu.
Jacck, nech si svoje komentáře pro sebe .... Zemana jsem volil i dnes a ne na základě přiblblého článku ....
.....kurecpalec porušil jsem si slib, že nebudu reagovat .....
triatlet, slova Miloš Zeman a "slušný volič" mi nějak nejdou dohromady. Jenže ono slovo "slušný" je nejspíš z kategorie slov, do kterého si každý promítá co se mu zrovna hodí. Osobně Zemanovi voliče nechápu. Jednak by mu vzhledem k věku a zdraví měli dát pokoj, ať si jde odpočinout a v klidu dožít na Vysočinu, jenak Zemanovo chování bych rozhodně nespojoval se slovem "slušný" nebo "slušnost". Zeman je silně narcistní osobnost, která je svým způsobem dětinská, odtud jeho pokleslý humor, ale i nedostatek nadhledu, mstivost, ješitnost. A hlavně totální bezpáteřnost, stačí srovnat jeho výroky před pár lety se současnými a zjistíme, že Zeman je cokoliv jen ne konzistentní, spíš je to oportunista. Takže jaké vlastnosti asi musí člověk, aby mu Zemanova osobnost imponovala?
Zájmy a názory různých lidí budou vždy různé. Pokládám za normální jev, že 10,5 milionu obyvatel nebude mít jednotný názor na cokoli - od bazalky, přes sovy až po jednotlivé prezidenty. :)
Eicherik: Já to tušila... :)
Dalších 14 dní bude patrně zajímavých, to bude úderných článků v novinách, komentářů v TV...
Teď vážně, debata prezidentských finalistů bude opravdu zajímavá. Aspoň si myslím.
Text příspěvku byl upraven 13.01.18 v 22:03
Eicheriku, Zeman společnost rozděluje ZÁMĚRNĚ v součinnosti s ruskými tajnými službami. Kdo a proč myslíš že tu vymýšlí nálepky jako "kavárna", "eurohujeři", "pravdoláskaři", "ekoteroristé"? Zeman staví veškerou svou kampaň "my" vs "oni". Dost pochybuju, že Drahoš bude někoho nálepkovat tímto způsobem.
Tato diskuze byla uzavřena a není možno do ní vkládat nové příspěvky.