Jiří vs Michal

DISKUZE » Volná diskuze

intelektuálka
intelektuálka 28.01.2018 v 17:40

Na seznamu je rozhovor s děkanem VŠE M. Ševčíkem ten by tomu měl rozumět.

bubka
bubka 28.01.2018 v 17:41

Rakso A. za komunistů, těch zlosynů a zlodcer tady internet nebyl a to si vezměme, že podle piráta Michálka, už Masaryk varoval před dezinformcemi, jichž je internet plný

Raksa.A
Raksa.A 28.01.2018 v 17:49

bubka, no právě... A ten Michálek? Čím víc mluví, tím víc mám dojem, že jestli nechce Bartoš dopadnout jako Bárta, měl by ho nechat pochodovat po prkně!

kní
kní 28.01.2018 v 17:57

Pan Horáček je velmi vlídný pán, když Zemana uznal za svého prezidenta. Já Miloše nazývám tak, jak zaslouží, a to ***** - to je termín (hrubá nadávka), kterým on sám rád a veřejně v médiích častuje některé své spoluobčany (přitom to ubohé užitečné zvíře za nic nemůže).

Také jsem ráda, že v mém okrese získal pan Drahoš 50,89 % a v mém podkrkonošském rodišti 52,20 %.

Jacck
Jacck 28.01.2018 v 18:01

Raksa.A, no ti teda byli fakt hodní ti komunisti. Jednoho mého příbuzného zase poslali na 8 let na ozdravný pobyt do Jáchymova. Jací dobráci to byli. Ta dnešní hektická doba, to je hrozné, co? Tenkrát byl všude pořádek. Hlavně jsme byli mladí a ta tráva byla tenkrát o tolik zelenější, že?

Raksa.A
Raksa.A 28.01.2018 v 18:12

Možná tam ten příbuzný seděl s nejlepším kamarádem mého táty. Ačkoliv asi ne, neb ten seděl za pokus o ozbrojený přechod hranic na Bytízu, kde taky fáral. A víš co? Ten chlap měl neskutečné štěstí, protože ho odsoudili ještě před Čepičkovými zákony. A fascinoval mě tím, že vždycky tvrdil, že proti komunistům nic nemá, ale bolševiky, ty že nemůže vystát.
A zatím co komunistů máme už malinko, bolševiků je tady čím dál, tím víc. A jeden z nich jsi ty.

kní
kní 28.01.2018 v 18:14

Tomu říkám myšlenkové salto mortale!

Raksa.A
Raksa.A 28.01.2018 v 18:20

kní, uč se rusky, pochopíš...

kní
kní 28.01.2018 v 18:22

Já jsem, děvenko, z ruštiny maturovala.

Alexander1918
Alexander1918 28.01.2018 v 18:23

"Možná je lepší se na tu svou paměť tak moc nespoléhat a věřit tvrdým statistickým datům, tj. věk dožití tenkrát a teď." Tohle je úplně stejně demagogický blábol, jako v opačném gardu třeba říct, že tehdy pivo stálo 2 koruny a dneska stojí těch korun 25.

Jacck
Jacck 28.01.2018 v 18:25

Raksa.A, ne skuteční bolševici jsou tady Zeman a Klaus, dva ruští agenti zverbovaní KGB (či GRU či jinou odnoží). A pak jejich voliči, což jsou současně převážně voliči KSČM, SPD, ANO, a zemanovského křídla ČSSD. Těmto všem jde o demontáž o demokracie. Pořádají tady bolševické útoky ma veřejnoprávní média, na "elity". Zemanovy voliči jsou převážně lůza - nezaměstnaní ze Sudet a chudých regionů, z vesnic, a nebo důchodci co už dnešní době nerozumí a nejsou schopni se zorientovat v tom, co se tu děje. A tuto lůzu nám tu manipulují ruské tajné služby pomocí desinformací, trolů, populismu, marketingových kampaní. Toto je holý fakt, sice řečený bez obalu a politicky nekorektně, ale podložený tvrzením tajných služeb. Zemanovi voliči nemají ponětí ani o současném Rusku, ani o válce, kterou vede proti demokracii, ani o skutečné povaze svého Miloška.

https://neovlivni.cz/miliony-pro-lobbisty-tajemstvi-ruskeho-dluhu-dojednaneho-zemanem/

Sarah01
Sarah01 28.01.2018 v 18:27

kní - já taky a je krásná ta ruština, což?

kní
kní 28.01.2018 v 18:49

Pro mě není. Už navždy je z ní jazyk našich okupantů.

Sarah01
Sarah01 28.01.2018 v 18:52

kní - všichni Rusové nejsou okupanti, jsou mezi nimi i normální lidi. Co potom němčina? Já nehazim všechny do jednoho pytle. To je, jak kdybych řekla, že všichni cikáni jsou líná verbež.

Text příspěvku byl upraven 28.01.18 v 18:55

kní
kní 28.01.2018 v 18:53

Opravdu? To by mě vážně nenapadlo...

Sarah01
Sarah01 28.01.2018 v 18:58

Vypadalo to tak. Asi vám ti Rusové strašně ublížili.

kní
kní 28.01.2018 v 19:06

Proti Rusům já nic nemám. Mám je ráda jako kterékoli liné lidi. To ruský (a sovětský) režim, který masivně ubližoval a ubližuje i samotným Rusům, mi vadí.

Jacck
Jacck 28.01.2018 v 19:13

upřímně doufám, že si Zemana vezme ďábel k sobě, čím dřív tím líp, stihne napáchat méně škod. Už teď jsem zaznamenal volání ruských trollů po referendu o vystoupení z EU, Czexitu. Samozřejmě kdyby něco takového bylo vypsané, tak ruské tajné služby by opět rozjely masivní kampaň ke zmanipulování lůzy, aby volila vystoupení (strašení uprchlíky a diktátem Bruselu blablabla), podobně jako se stalo Anglii. A dnes, kdy v parlamentu bude mít ústavní většinu agent STB Bureš spolu s komunisty a nácky (Okamura) to není zas tak nereálné.
Osobně jsem prožil 7 let v zahraničí. Pokud tato varianta nastane, znovu emigruju, tentokrát definitivně.

intelektuálka
intelektuálka 28.01.2018 v 19:37

Ach jé Jacck se opět aktivoval. Už nevím, co bych napsala, abych ti nalila optimismus. Máš nejlepší roky - užívej si je!
Kdo v sobě nese zlobu, ubližuje sám sobě.

Jacck
Jacck 28.01.2018 v 19:56

intelektuálka, máš pravdu. Na druhé straně se v tomto národě cítím jako někteří Němci v roce 1933, kdy museli pozorovat nástup fašismu. Ale je fakt, že je zbytečné se rozčilovat se nad tím, co člověk nemůže změnit, stejně jako nad blbostí 2.8 milionů spoluobčanů. Neboj, já to zachvíli přestanu řešit. Je to zbytečné a nemá to cenu.

intelektuálka
intelektuálka 28.01.2018 v 20:02

Jaccku protože vidím, že tě to trápí, tak znovu říkám: život je krásný dar a kdo ho umí žít, na podzim života má co bilancovat. A ještě něco, i ty jsi část lidstva.
Neonacismu se bojí i naše generace - ale proto si nenecháme utéct to hezké.
Ty to zvládneš!

Jacck
Jacck 28.01.2018 v 20:13

život je krásný a na zemi by byl ráj, kdyby tady z toho nedělali takové peklo takové psychopatické kreatury jako Zeman, Putin, Klaus a kdyby lidé v sobě měli dost morální inteligence, aby je dokázali odhalit. Neschopnost lidí rozpoznat zlo, neochota se mu postavit, to je skutečná příčina tragégií. Aneb si zacitujme Shakespeara

Znaven tím vším, já chci jen smrt a klid,
jen nevidět, jak žebrá poctivec,
jak pýchou dme se pouhý parazit,
jak pokřiví se každá čistá věc,
jak trapně září pozlátko všech poct,
jak dívčí cudnost brutálně rve chtíč,
jak sprostota se sápe na slušnost,
jak blbost na schopné si bere bič,
jak umění je pořád služkou mocných,
jak hloupost zpupně chytrým poroučí,
jak prostá pravda je všem prostě pro smích,
jak zlo se dobru chechtá do očí.
Znaven tím vším, já umřel bych tak rád,
jen nemuset tu tebe zanechat.

kapyr
kapyr 28.01.2018 v 20:21

A nakonec můžeme být rádi, že žijeme kde žijeme a můžeme zatím stále svobodně diskutovat, v Rusku a bohužel už i v Německu by ani Jacck nemohl beztrestně přát smrt jednomu z čelních představitelů země.

EmmaKrizova
EmmaKrizova 28.01.2018 v 21:06

Shakespeare, jaccku, kdyby moh vyleze z hrobu a nakopeti p ..... Za ty řeči.

Alix
Alix 28.01.2018 v 21:43

Shakespeare by byl pyšný na to, že ani v našem století neupadl do zapomnění.

Tato diskuze byla uzavřena a není možno do ní vkládat nové příspěvky.