Každý může napsat knihu a vydat ji. Je to dobře?
No dobrá, Haničko. Napříště si na tvoje hrubky dáme pozor. Ono se v tomhle prostoru musí postupovat opatrně, každou chvíli se někdo urazí, tak proto se nejspíš hrubky ignorujou, jinak by byli za chvíli uražený skoro všichni. :)
Hanka_Bohmova: Děkuji ti, náčelníku, že ses mě zastala :D
Text příspěvku byl upraven 13.09.18 v 11:39
Ja mám čo robiť mazať a možno opravovať svoje vlastné príspevky. Odmietam mazať a opravovať príspevky druhých.
Ale preventívne som si prepočítala počet rodinných príslušníkov s Alzheimrom. K tomu mám predsa len bližšie ako sa stať futbalovým trénerom.
Nebyla bych to asi ani já (jak odhalil ZÓNA), abych neporušila slib, který jsem na sebe DOBROVOLNĚ uvalila.
Ale tohle je přímo k tématu:
https://vltava.rozhlas.cz/jak-vydat-knihu-u-velkeho-domu-maleho-nakladatele-anebo-svepomoci-7609228
a to ešte keď niekto príde na to, že aj na natočenie filmu stačia peniaze... A tam je väčšia šanca, že si to ľudia pozrú, než že donútiš čitateľa, aby čítal. Fujtajbl, že si ktokoľvek tu môže robiť čokoľvek.
Což o to, dokonce si kdokoliv může i cokoliv žvanit a na to ani žádný peníze nepotřebuje. Třeba by se mělo mluvení zpoplatnit, aspoň by se pak nějakej veleduch mohl pozastavit nad tím, je-li dobře, když si kdekdo za svoje peníze říká co chce. ;-p
woodwarde, a k čemu myslíte, že byly vynalezeny ty animované gify či emoji či jak se ty (pro mě naprosto) nesrozumitelné obrázky správně jmenují?
:-)
Jsem už starší osoba a nemám tušení o čem je řeč. Wass heisst gify či emoji?
možno aby ľudia toľko nekreslili po stenách? Začalo sa tým v jaskyni a nie a nie s tým prestať.
ja ťa asi sklamem - ak myslíme toho istého učiteľa národa! Pretože v Naardene, kam niesla moja kamarátka kvety na jeho hrob - viezol ju miestny taxikár. A pri otázke kto umrel, tak pri zmienke o Komenskom jej tento taxikár vyslovil naozaj úprimnú sústrasť.
Inu, pokud byl tak starej, že pamatoval Komenskýho, možná už měl trochu popletený časový souvislosti a zdálo se mu, že se to stalo nedávno a je tedy na místě pozůstalé zákaznici kondolovat.
Vložit příspěvek