Klub velkého fanboye knih
Ahojky,
co takhle zavést vždy 2 tipy knih na měsíc, které by jsme soudružsky odhlasovali a pak si zde o nich popovídali???
Na srpen 2017 bych dal verneovku Tajuplný ostrov a macdonaldovku Vejce a já.
Kdo chce, nechť napíše jestli by souhlasil.
Text příspěvku byl upraven 15.07.17 v 09:42
By se mi to aj líbilo,ale jsem trochu skeptická jestli to bude fungovat :) A nestačilo by vybrat jen jednu knihu?
Taky se mi to líbí. A byl bych vždy jen pro jednu knihu, ať v tom není zmatek...
Tak hlasujte, můžete vybrat z těchto dvou knih:
1. Jules Verne - Tajuplný ostrov
nebo
2. Betty MacDonald - Vejce a já
Já jsem pro Tajuplný ostrov.
To je celkem dobrý nápad :). Já si chci celkem přečíst obě knihy, tak je mi to docela jedno :D
Já musím dát hlas Betty MacDonaldové, je to jedna z knížek, u kterých jsem se musela smát nahlas. Ale je jasné, že pro kluky je spíš Verne.
Mým favoritem je Betty MacDonald - Vejce a já. Vždycky mi dokáže spravit náladu, když mi není nejlíp.
Text příspěvku byl upraven 14.07.17 v 13:56
Léto, čas na dobrodružství a poznávání podivuhodných nových míst. Nejsem tedy kluk,ale přesto hlasuji pro Jules Verne - Tajuplný ostrov. Ať hlasování dopadne jakkoli,ráda si přečtu i Vejce a já. Každopádně knihy už mám nachystány obě :)
To není špatný nápad. Jsem na tom podobně jako většina, ještě jsem nečetla ani jednu z těchto dvou knih, ale chystám se na ně. Hlasuju pro Tajuplný ostrov, ale je mi to v zásadě jedno :-)
mne je to jedno. Zaujíma ma čo bude ďalej, pretože som sa nikdy debetných krúžkov nezúčastnila.
Jestli mohu podotknout...U knihy, zde vložené, existuje rubrika Diskuze. Co takhle zkusit přímo tam, co myslíte?
4 body pro Tajuplný ostrov, 2 pro Vejce a já
HLASUJTE!!!
Text příspěvku byl upraven 15.07.17 v 09:30
Btw, kdo chce nadhodit nějaký nápad na battle na září 2017, nechť učiní zde.
Takže jak psala rybizka, srpen: Jules Verne - Tajuplný ostrov, září: BettyMacDonald - Vejce a já.
Když už máme dodáné jaké knihy číst v srpnu a září, tak zadávám bitku knih na říjen 2017:
Buď: román od Kima Stanleyho Robinsona - Roky rýže a soli
či životopis Já, Asimov - Isaac Asimov
Hlasujte do 23.7.2017 do neděle 20:00 pražského času.
Vložit příspěvek