Knižní odysea 2019
Díky za nápovědu, knížku neznám a podle pantomimy bych ji neuhodla ani kdybych potrápila svá nejkreativnější mozková centra :-).
Pořád jsem si říkala, že to je něco jako copatá holka pod vodou viděla kostel :-).
Text příspěvku byl upraven 30.03.19 v 10:56
Tak dnes bych se bez nápověd nechytala, děkuji napovídajícím. Ale knížka vypadá zajímavě, četl ji někdo?
dnešní pantomima za 4 mínus :( až po hledání na martinusu toho prvního slova mi to asi po půl hodině vyplivlo správný výsledek; knihu neznám a nikdy jsem o ní neslyšela
Měla ta dáma dnes knihy k popisu tak jednoduché nebo je tak dobrá, že je svým popisem udělala jednoduché k hádání?
Hezký měsíc to byl. Tato odysea se povedla, po počáteční nedůveře se mi to celkově fakt líbilo.
Tak mám vše a pro tentokrát konec. Děkuji všem, kteří mi během soutěže posvítili, když jsem se dostala do slepé uličky. Byla to moc pěkná hra a zvláště mě bavilo hledat knihy, které jsem zatím neznala. Rozšiřování oborů je vždy tak trochu dobrodružství. Tak třeba někdy příště.
Tak dnes pěkné, přímočaré.... až na poslední knihu, ke které mě nic nenapadá. Pomůže někdo ještě naposledy, prosím? :-)
Ty obrázky slouží ke hře. Dost často ji hrají muži. Nápověda s nábytkem také hodně napoví.
Díky. Přemýšlela jsem nad jinými obrázky, teď už je to jasné.
A díky současně všem, kteří během toho měsíce občas napověděli nám, kterým to nedocházelo :-)
Dneska suprově jednoduché :-) Také děkuji všem z této diskuse za nápovědy, bylo to fajn. Odyssea by mohla být častěji :-)
Dnes to bylo super krasne :)
Dekuji vsem ,,radilum”, bez vas bych se az sem nedostala...a tesim se priste :)
Kez bychom mohli vyhrat vsichni....
Bylo to fajn, škoda, že BYLO. Já taky moc děkuju. A už teď se těším na novou Odysseu.
Dnešní slovní popis byl super. Děkuji všem za průběžné nápovědy, myslím, že letošní odysea se moc povedla a už se těším na další!
Dnes krásné, takové na rozloučenou, určitě to dal každý. Byl to moc krásný měsíc... Ale všechno hezké jednou končí a teď budeme zase více číst místo luštění, abychom si třeba za rok mohli poradit. Děkuji všem, jste úžasně chytří a SEČTĚLÍ !!!
Dneska nádherně jednoduché. Jen poslední knihu jsem neznala, ale podle popisu se dala dohledat. Škoda, že odysea končí!
Děkuji všem za nápovědy v průběhu hry. Celá odysea byla super. Zas budu mít trochu více času na důležitější věci :)))
Hodně štěstí všem při losování výherce :)
Dnes moc hezké! Škoda, že je poslední březen. Děkuji všem, kteří mi pomohli se prolouskat až do posledního kola. Bylo mi ctí si v této společnosti zasoutěžit.
Sice jsem v noci porodila, ale nač se vzdávat před cílem, když tu mají wi-fi :-). Na závěr snadné, dala jsem z hlavy a zvedla si sebevědomí. Děkuji všem hadačům za nápovědy a zase za rok ;-).
Vložit příspěvek