Knižní šibenice - hra
Tak protože tu R.E.M. už dva dny není, zkusím pokračovat. I když nevím, jestli jsem uhádla. Snad se nebudete zlobit.
šerif honí kuchaře
- - S - - - - - / - - - / - - / - - - - - - - / - - - -
šerif honí kuchaře (nápověda se týká děje, ne názvu)
- - S - - - - - / - - C / - - / - - - - - - - / - - - -
Sice se zpožděním, ale potvrzuji. Byla to Bratrovražedná válka. Nezlobím se, naopak, když jsem se tu nedostala. Je fajn, že pokračujete. Teď mě napadlo, že jsem mohla pověřit syna ;), aby mě zastoupil, když k bratrovražedné hádance mě inspiroval on.
Text příspěvku byl upraven 23.01.17 v 15:21
Tak to je super. Ulevilo se mi, že nepodvádím :-) Takže opakuji hádanku a rovnou přihazuji další písmenko.
šerif honí kuchaře (nápověda se týká děje, ne názvu)
- - S - - - - - / - - C / - - / - - - - - - - / Ř - - -
Přiznám bez mučení, že knihu neznám, ale tipl jsem si, že druhé slovo bude věc nebo noc a třetí slovo předložka na nebo za, takže jsem gůglil kombinace až vygůglil. :-)
Zrovna v těchto dnech si poprvé čtu svou oblíbenou knihu v originále. A jsem samozřejmě plný nadšený, takže následující hádanka je infantilní a stoprocentně subjektivní. :-)
Nejoriginálnější a nejúchvatnější beletrie všech dob:
- - - - - - - l - - - -
Aha, už to vidím. Ale dám šanci někomu, kdo se hned nekoukne do tvých doporučených knih :-)
S nahlédnutím do doporučených knih jsem počítal. Tahle hádanka nemá být složitá, je to jen výraz mého momentálního rozpoložení. :-)
Jistě. Kdo nečetl, nepochopí. A soudě podle komentářů zde na DK, ani mnozí z těch, kdo četli. :-)
Podáváš.
Anastázie (Colin Falconer)
http://www.databazeknih.cz/knihy/anastazie-1604
Text příspěvku byl upraven 23.01.17 v 17:49
Jedna hromada nestačí, tři jsou lepší
- - a - - ,/ - - a - - ,/ - - a - -
Text příspěvku byl upraven 23.01.17 v 18:08
Vložit příspěvek