Knižní šibenice - hra
A bolo treba zrýchliť...aby mohli všetci dlhšie stáť....
- i - - - - - - - -/ - - - -/ - - - - -/ - - - /-/ - - - - - /- - - - a
A bolo treba zrýchliť, aby mohli všetci dlhšie stáť - to spôsobil iba úryvok z tohto diela.
- i d - - - - - - -/ - - - -/ - - - - -/ - - - /-/ - - - - - /- - - - a
A bolo treba zrýchliť, aby mohli všetci dlhšie stáť - to spôsobil iba úryvok z tohto diela.
- i d l - - - - - -/ - - - -/ - - - - -/ - - - /-/ - - - - - /- - - - a
úryvok ej asi známejší než dielo. A sú jednotlivci, ktorí ho aj tak nevedia.
Mně hned vyskočilo Fidlovačka aneb žádný hněv a žádná rvačka....ale nesedí mi tam písmena...
HáTa94 - písmenka možno blbo,/mea culpa/ ale je to "Fidlovačka aneb žádný hněv a žádná rvačka" a z nej zrýchlený "Kdedomovmúj" - vylepšenie hymny.
Já si vylepšení spojila s momentální situací, kolem druhé sloky :D ... to co jsem slyšela, mě pěkně vyděsilo....nová hudební úprava je katastrofální :(
Klóthó, Lachesis, Atropos (pouze nápověda, kniha není o nich)
- - E - - - - / - - - - -
Předivo stínů???
k předení a přadlenám jsem nic jiného nenašla, Tkadlec mi tam taky žádný nejde, a sudičky taky nic, natož Zlatý kolovrat
Motáte se kolem ;) ... o přadlenách to není, jak už jsem psala...jde jen o název knihy ne o její obsah
Klóthó, Lachesis, Atropos (pouze nápověda, kniha není o nich)
- - E - - - - / - S - - -
HáTa94_ no, děkuji pěkně za ocenění snahy - nemotám se, hledala jsem pochopitelně právě podle názvu ;-(
v názvu je předmět související s předením (první slovo)...druhé slovo by mohlo souviset se zmíněnými třemi přadlenami......kniha je od českého autora o českém autorovi
- - E - - - - / - S - - -
Dál se nehneme.
- - - - - - - / - - o - - - e
Text příspěvku byl upraven 01.04.18 v 19:29
Vložit příspěvek