Knižní šibenice - hra

Nu dobrá, tak tedy:
Z toho města pochází i mnohem slavnější dvojice:
- - - / - - - - - - c - / v - - - - - - -

nekompromisní genderový výrok, který rozhodně nadzvedne každého muže
- - - / - e - / - - - y / n - - - / - - - v - -
(N.B. já s ním - asi - nesouhlasím ;-)

Cha chá – Muž bez ženy není člověk. (No, jako ženatý musím uznat, že v určitých směrech to platí.) :-)

budiž, a to bylo slovo muže :-)
Text příspěvku byl upraven 23.09.18 v 14:55

Tak přiznejme si, že muži mají tendenci se poněkud zanedbávat, takže mnozí svobodní mládenci potom v penzi chodí oblékaní jako bezdomovci a jejich byty vypadají jako skládky. :-) A mladí kluci, co spolu bydlí, kolikrát ani nemají nábytek – to jsem viděl na vlastní oči. :-) Tak v tomto smyslu asi opravdu žena dělá z muže člověka...

Hanka: Jo, to je ono. Proto se taky o kus dál píše: „Proto opustí muž svého otce i matku a přilne ke své ženě a stanou se jedním tělem.“ Čili teprve dohromady tvoří úplný celek.

Prosím Huna, aby zadal novou hádanku.
Váhala jsem nad vložením svojí doušky k potvrzení správného zodpovězení své hádanky výše; teď už vím, že to byla chyba, a mažu ji. Tady totiž není to správné místo pro takové diskuse.

Již druhá návštěva nejkrásnější země na světě:
- - - i - - i / - i - - - i / - - i - - / - - - - / - - - - / - - - - - - / - - - í - í / - - - - - - - i - í
(Jsou tam nějaké čárky, ale já interpunkci zásadně nevyznačuji.) :-)

Již druhá návštěva nejkrásnější země na světě:
- - - i - n i / - i - - n i / - - i - - / - n - - / - - - - / - - n - - - / - - n í - í / - - - - - - - i - í

bez interpunkce to s osmi slovy ale asi nepůjde ;-( ani s dvěma písmeny to s nikým nehlo

Interpunkce vám zrovna tady asi nepomůže. Mezi prvními třemi slovy si představte čárky. To je vše. Zítra přidám další písmenka.

No vida, že to šlo! Z pera polského cestovatele Arkady Fiedlera.
Jsi na tahu.

ano, zdejší hádání zadání bez interpunkce je jako číst knihu, která má
- - z - - - - - - / - - p - - - - -

ano, zdejší hádání zadání bez interpunkce je jako číst knihu, která má
- - z - - - - - é / - - p - - - - y

Dětské hobby
- b - - a - e - / - k - e - - - e -
Text příspěvku byl upraven 26.09.18 v 11:26
Vložit příspěvek