Knižní šibenice - hra
To je vončo, docela známá (a i zfilmovaná) záležitost z New Yorku. Jsi na tahu.
myslím, že tu máme jednu odpověď na zásadní "behavioristický" dotaz
- - - / - i / - - - - / h - - - - ?
Ano, Jak si lidé hrají (?) - koukala jsem, že jsou dvě knihy populární tejného názvu, neznám ani jednu, ale tady na virtuálním hřišti se hraje docela dobře ;-)
Děkuji. Teď hledáme název trilogie, v níž se originálním způsobem prolíná antická a britská mytologie:
- - r - - - - - / - - - - -
nebýt návodu písmen, hned bych střelila Odyssea, ale ještě že TO není trilogie ;-)
Tak zkusíme přidat:
Hledáme název trilogie, v níž se originálním způsobem prolíná antická a britská mytologie:
- - r - - - - - / - - d - -
Hledáme název trilogie, v níž se originálním způsobem prolíná antická a britská mytologie:
- - r - - n - - / - o d - -
- - r - i n - - / - o d - -
už jsem myslela, že je to Merlinův ?, ale Merlinův les aneb Kouzelná vidina
od: Robert Holdstock tam tedy nesedí
na kodex jsem myslela včera, ale Merlina jsem k němu nenašla, dneska to zase vypadalo na Merlina, ale zdejší vyhledavač mi kodex (aspoň v prvním plánu) nenabíd' - už tomu rozumím, prostě Merlin se mnou nespolupracuje :-()
Text příspěvku byl upraven 19.12.18 v 16:47
Ono to vyhledávání myslím s názvy sérií moc nespolupracuje, no. Ale trilogie vypadá zajímavě – putují tam společně Iáson a Merlin a prý to propojení obou mytologických světů docela funguje...
Tak se prosím domluvte, kdo bude zadávat.
kdepak uzeniny
zdraví sílu najdeš v sýru
a dokonce lze použít i jako zbraň
z Eidamu hlučně zdraví
- - - - - / - - - - - - -
Je dobrá hned ráno...
- - u - e - - / - - - - a
Text příspěvku byl upraven 20.12.18 v 18:40
Vložit příspěvek