Knižní šibenice - hra
Ulriška: Vážně? ;-)
woodward: Miss Exitus má dozajista "potenciál" - jen kdyby zdejší vyhledavač nebyl tak..., nemám slov: na "miss (a něco)" nenajde nic, zato nabízí fůru knih podle anglického originálu "miss", tedy zdejší přehršel "Chybíš mi" apod. (takže zase jsem za kverulanta, dokud věci nefungují, pak nemůžu fungovat ani já ;-)
soukroma: Moc jsem to tvoje fungování nepochopil. Nicméně "Amerika" má o jedno písmenko víc než "Exitus". To je dost důležitý, ne?
woodward: nepochopil, protože se soustředíš na chyby druhých a ne na chyby věcí (ale hlavně - nemělo to souvislost, oddělené komentáře ke dvěma lidem, s vtipným! společným závěrem ;-)
Hm, nevím který věci nefungujou a na jaký chyby se soustředím. jsem dneska asi nějakej přiboudlej. Nic nechápu. Ale ty písmenka zkrátka nesouhlasej. Nemyslím, že je třeba to nějak intelektuálně rozpitvávat. Má jich bejt šest, ne sedm. C'est ça.
Rozpitvávat exitus zde opravdu nemá cenu. O počet písmen v mém příspěvku vůbec nešlo (to bylo bez debaty). Ostatní pro toho, kdo se zajímal a porozuměl. Howgh.
k soukromá - sorry ale pitvať niečo iné ako exitus - tak sa obeť na tom stole dosť mrská. :D
bamba: kdybyste tak někdy četli, co je opravdu psáno (sebe nevyjímaje):
"Rozpitvávat exitus ZDE opravdu nemá cenu."
Čtu, až se ze mě kouří, ale pořád jsem nepochopil z čeho je soukroma tak zhrzená. Nicméně tady je hádanka:
Leckdo by mohl říct, že...
- - / - - / - - / - - - r - - - - - - - / - - á - / - - - ě - -
woodward: Zhrzená? Vzala jsem si na pomoc slovník, abych se neblamovala, a opravdu tedy zrovínka zhrzená nejsem. Zase nedorozumění, takže běžná nespokojenost. Ale všechno pomine.
První myšlenka byla "liška", ale ta tam nepasuje, tak zkusím jinou šelmu - mohl by to být MEDVĚD?
První zviřátko bylo k odpovědi blíže, i když o zviřátko přece nejde.
Šelma podšitá
- - - - - a
Vložit příspěvek