Knižní šibenice - hra
Antilopy, nosorožci a Naše malá chudinka
- e - - - - / - - - o - - - / - - - i - - -
ech, co máme tedy luštit??? dopolední nebo večerní zadání (na totéž to nevypadá ;-(
to druhé jsou Zelené pahorky africké
Propánajána, co jsem to vyparátil? Nějak jsem usoudil, že se tady čeká na moji hádanku... No nic, Zelené pahorky africké jsou správně a to předtím je Oheň na Měsíci. Soukroma rozdává. Omlouvám se.
Bleskový dotaz: Jak pracovat pro účely šibenice s interpunkčními znaménky v názvu knihy?
PanPredseda: správně by měl být zadávána naplno
Ano, Masaryk
bude tajně vypadat
- - - ,/ - - - - - - -
(viz též mnohé příklady výše)
Díky. Projížděl jsem hlavně začátek diskuse, kde jsou vysvětlena pravidla a tam jsem to nenašel.
Takže zadání (aspoň doufám, že jsem to předchozí uhodl):
- - - T - , / - - / - - - - , / - - - - / - - - - - - - T -
Příslušník uniformovaného sboru si přál, aby jeho zrakové orgány byly dostatečně zvlhčeny.
HÁDANKA
tahle činnost dovede vyvolat slzy, nebo ještě hůř, proto si dejte pozor,
- - - - - - / - - - - ř - - / - - - ch -
tahle činnost dovede vyvolat slzy, nebo ještě hůř, proto si dejte pozor,
- - - - - - / - - - m ř - - / - - - ch -
Nic mě nenapadá a nemohla bych asi moc v příštích dnech upřesńovat.Prosím,kdo něco má,ať dá-já to příležitostně nahradím.
kočka z Alenky jej uměla skvěle
- - - - -
(technická poznámka: prosím, aby odpovídal jen ten, kdo je schopen a ochoten vymyslet následující hádanku a starat se o ni průběžně do zdárného dalšího předání)
Hm, na druhou stranu by si každý měl uvědomit, že podle starobylých zavedených zvyklostí v těchto hrách na DK má na vložení nové hádanky čas TŘI DNY. Netřeba se stresovat - a nedovolte ani JINÝM, aby vás stresovali! Je to hra.
soukroma-děkuji a už raděj opravdu hádat nebudu-někdy nemám možnost být na netu víc dní.
Ad pavlinda: Já bych to tak černě neviděl. Vždyť předání někomu jinému zafungovalo a jak psal woodward, není třeba spěchat a stresovat se.
Vložit příspěvek