Knižní šibenice - hra
U sladkého v názvu zůstaneme. Ony ho baští.
- e - - - e - - -
Text příspěvku byl upraven 25.03.22 v 06:42
Hun mlsá (nemohla jsem si pomoct ;-))
no, nevím, asi v pátek mlsal moc a je mu z toho pořád špatně, když nás nechává čtvrtý den bez zadání, tak to rozjedem bez něj
Text příspěvku byl upraven 29.03.22 v 11:22
tyhle pojmy jsou opravdu binární (jak správně naznačuje i interpunkce),... ač někteří tvrdí opak (a tu druhou vydávají za tu první)
- - - - - - ,/ - - - - / - - -
Text příspěvku byl upraven 29.03.22 v 22:23
tyhle pojmy jsou opravdu binární (jak správně naznačuje i interpunkce),... ač někteří tvrdí opak (a tu druhou vydávají za tu první)
- - - - - a ,/ - - - - / - - -
Piráty oblohy naháněla
- - - i - - - - - / - - - ad - a
(A odpověď na otázku zní: ne, nebude.)
hádám jenom já? squadra ani skvadra taky ne (hodící se kniha nenalezena), takže nemám, kam dál s dodanými písmeny
Taky na to koukám, od včerejška zadávám různé kombinace, ale furt nic. Po poslední nápovědě by do druhého slova pasovala také "letadla", ovšem první slovo je stále záhadou. A ještě to dorazil PP tou odpovědí na otázku, tak to už vůbec netuším.
biki: to poslední byla zřejmě opožděná reakce na moje předchozí: "eskadra v tom asi nebude"
na letadla mrknu, zatím jsem se soustředila na ženský rod jednotného čísla... ;-)
Druhé slovo by mohlo být i sloveso, třeba dopadla, ale ani tak jsem zatím nic vhodného nenašla.
Vložit příspěvek