Knižní šifra - pomůže někdo?
the_res13: V názvu je dá se říct vznešená, půvabná paní, je tedy....Je to i desková hra. Důležité jsou ty květiny, které je nutné přesně identifikovat. Francouzský autor, ale mnohem známější je jeho otec.
the_res13the_res13 Ten název je dost dlouhá, ale mně to vzalo jeho dvouslovný začáte, a dopůlnilo. První slovo je jeden film s (Wesley Snipes) j
dadab: název je ve formě otázky...název systému většiny telefonů, to co děláš když spíš a představuješ si něco, a to zvířátko v té bublině zdrobněle... když tyhle tři slova zadáš do googlu, najde ti to :D ale pozor, šifra chce celý název knihy
taky cekam na poslední, ale nevim, jestli mi neco neuniklo..v neodkrytem obrazku asi nic pro me noveho nebude
Nejde o rybu, ale o její červený zbytek. Dvě slova
Text příspěvku byl upraven 30.11.17 v 17:26
Poradite mi prosim s tim bonusem? Asi vim autora, ale ne vsechny ty knihy
eliska7979: Tak jestli víš autora, tak to je právě pointou toho bonusu, na nic jiného se tě to neptá. Knihy mají být jen vodítkem k tomu autorovi.
RedaryaRedarya ten "vrch! je taky film s : Sean Connerym
Text příspěvku byl upraven 30.11.17 v 17:35
Chybí mi tři.. To "něco" červenýho s tramvají, brejlatej týpek a ta černá stavba...
poradite mi prosim niekto autora na ten tajný bonus 5? Vopred dakujem
je tu nekdo, kdo ma vsechno a mohla bych mu poslat svuj seznam - nemuzu prijit na posledni chybejici, dekuji
Tak porád nemám tu divnou žlutou věc na levé straně pod tím vyhřezlým mozkem. Původně jsem myslel, že je to nějaký pristrojek, ale ono je to na talížku. Poadíte někdo?
Vložit příspěvek