Knižní šifra - pomůže někdo?
Ewalien - tak se na to vykašlete, vezměte velké kladivo a běžte rozbít atom!
ewalien - pokud myslíte toho druhého muže - šedovousého, tak je to jednoslovný název knihy, byl tu zmiňován Císařův pekař ...., je to pravé povolání pro Honzu Skotáka, co hledá šutr z Harryho Pottera.
Místo sklenky dejte to v čem je ta zmrzlina. Mně to tak vzalo i když teď se mi tam jako správná odpověď ukazuje právě sklenka (jinak).
Mohl by prosím ještě někdo poradit s tím bonusem? Mám už autora, ale pořád mi to město nějak nedochází
Tak už to mám. Pro ty, co k tomu ještě nedošli a mají jméno toho autora - nejde o druh prostředku, ale o ten prostředek. V tom sem dělala chybu já, tak třeba někomu pomůžu :)
nevíte někdo prosím kus toho vlka z dneška?nějak se z toho nemůžu vymotat...děkuji
Zadejte do vyhledávače martinus jméno zvířete a výsledek se vám objeví.
Já si zase nevím rady s budovou a s tou holčičkou.
terezie2530 důležité je to co má holčička v ruce a tu holčičku pojmenujte jinak a je to a dík za radu :-)
Tak ja mam dneska dvě :D tu holčičku a tu budovu.. nemohla bych poprosit o nápovědu k té knize a k tomu zvířeti?
Budova ještě nemá odkryto to podstatné, odkryje se zítra, to samé vlk. Kniha je zapeklitá, je to příběh, o kterém by se dalo říct, že je bez konce. Na filmech jsem ujížděla, dokonce jsem měla doma obrovského plyšáka :) K holčičce by mohlo pomoct, že jeden český, ale ne moc známý rapper napsal píseň podobného názvu. Aspoň já si na to hned vzpomněla :)
VVVEEE: Kniha je z knihy, která byla i zfilmována, jedná se o velmi slavný fantasy příběh pro děti. Řekla bych že je to opravdu Fantazie...
Zvíře - šelma, česká kniha, v názvu je přímo jméno zvířete a jeden předmět k tomu
Nebyla by nějaká nápověda k holčičce?:)
Kniha: ikonický ornament na ní.
Zvíře: šelma s čímsi potenciálně nebezpečným ;-)
Holčička jinak zdrobněle. V ruce ma to, s čím se zapaluje. Smutný příběh.
Vložit příspěvek