Knižní šifra - pomůže někdo?
mol378 (vytočenej smajl) píšu, že se chlubím a ty mi to zkazíš, bo seš lepší (fňukací smajl)
O hrábích nevím nic, ale dorazil mě Soroš u holení; brusičky žiletek nejsem schopna rozklíčovat - to zas bude noc!
Tož - taky se chci pochlubit, né?
Text příspěvku byl upraven 14.11.18 v 20:39
Mol - Slipouš je evidentně kovaná v ezotérice.
A chlap na větvi přece taky ještě nebyl - nebo někde čouhá?
Angerine - tak přece jen usnu, díky! A nějakou ze špejlí si pověsím nad hlavu, třeba brousí i rozum a jazyk.
Chlápka na stromě znám ještě z časopisu Větrník, později přejmenovaného inovativně a neotřele na Pionýr.
Text příspěvku byl upraven 14.11.18 v 22:45
Tak tu bádám celý večer nad tou řekou...pročítám nápovědy dokola a dokola... a nic, vůbec nic! Poradíte mi někdo prosím??? Nebo už mě z toho asi šlahne :(((((
Tak se hlavně všichni vyspinkejte do růžova a do bystra, abyste mohli zítra krásně intelektuálně nadhazovat!
Někde byla nápověda: hledej u autora knihy, ve které prostý pastýř, který hledá poklad????
Autor patří mezi třicítku nejprodávanějších spisovatelů všech dob a už o něm v letošní šifře byla řeč.
Angerine: Hurááááááááá, mááááááám. Tahle nápověda mi fakt pomohla, díky moc. Konečně můžu jít chrupat :)
Angerine: chlap na větvi je ten chlap na větvi z dneška? Uááá, já čekala nějaký Edu Cullena ;-)
Tak dneska naštěstí nic zabijáckého, hurá, můžu opustit stanoviště.
Ještě předtím se ale můžu pokusit povracet dluhy - takže pozor, SPOILER:
Opět se vrací bonusový soused nejslavnějšího detektiva! (Ženská osoba napravo)
A výlet do té části naší planety, kde měli svítání už před devíti hodinami. Hrdina slavné ságy i velmi populárního seriálu (ale ten spíš pro pamětníky, už je to let..) (Osoba nalevo.)
Angerine prosim nemuzes me nejak jinak nakopnout k chlapkovi vlevo? Jsem z nej na vetvi, osobuvpravo mam uz davno (podelo se mi ji nahodne odhalit drive)
Text příspěvku byl upraven 15.11.18 v 07:12
Tak dneska mi zbývá jen ta zamračená figurka vlevo, obě falší knihy už náhodně odhaleny dříve. Ale ono to stačí - vůbec nevím, co je to za panáčka. Popřemýšlím nad slavnými ságami, jedna mě napadá.
Text příspěvku byl upraven 15.11.18 v 07:32
Ještě poslední nápověda - Chamberlain. (Ne ministerský předseda, ten druhý!)
Angerine - a ten pomohl, krasaveček. Díky, jdu pracovat, po včerejšku se to nějak nahromadilo.
Text příspěvku byl upraven 15.11.18 v 07:44
No vidíš to, Ptáci v trní už taky byli, že jo? Tuším hned v první Šifře.
Já jsem marná. Pořád, i po přečtení všech nápověd, nemám toho chlapa s pytlem na zádech. :-(
Lebel:
Toho, co má hlavu v podnělí 19.11? V pondělí bude určitě úplně jasnej :)
Vložit příspěvek