Knižní šifra - pomůže někdo?
Abby - "mezi jeho záliby patří běhání" - tak běží. A když doběhne na konec a dál už se běžet nedá, otočí se a běží zpátky.
abby13: trefila jsi, pro začátek, a postačí k tomu bohatě i jen ta sedmička - klasika, kterou zná snad úplně každý, i když tu trošku zapeklitě formulovaná, nehledej v tom ale žádnou složitost a pozorně čti
Díky ó Šumavo krásná, já v tom hledala bůhvíco a ono opravdu stačilo přezpívat si asi 4 sloky a ejhle!!!
Díky zlatíčka moje, mám to:-)))
Proč mi to neuznává odpovědi v tajném bonusu ? Stačí tam napsat pouze název knihy ?
Dobrý den, nemohl by mě někdo prosím naťuknout u 5, 6 a 7 u bonusu? První čtyři indicie mám. Děkuji.
Ahoj, asi jsem fakt blbá, ale pořád nemůžu přijít na to zvíře s dýkou v hlavě . Poradíte mi někdo prosím?
Amajla - Dej dohromady to zvíře (žije v lesích i u nás,vyje ) spojku a tu dýku.
Nejvíce mi pomohla nápověda od R.A. na straně 201. Ale na 1 stále nemůžu přijít...
Martina5539 Děkuju mockrát, už jsem na to přišla. Zkoušela jsem snad všechno, ale tohle mě ani za mák nenapadlo
Tak jsem právě pokořila poslední knihu :-) A že byla zrovna dost jednoduchá, podle obrázku.
Díky všem za nápovědy, bez nich bych to nedala.
Prosím jen dotaz zda je Šedivý vlk (před satanem) samostatná kniha? Moc dík
Ahojda,poradíte mi prosím někdo s tím týpkem v přilbě s rohy a holubicí.Napadl mě jen Fenrir.Jsem ztracená...děkuji
Janniska: Já v tom vidím název encyklopedie, ale je to psané formou vyprávění.
Dvouslovný název, jedná se o určitou světovou stranu a k tomu typická vyprávění o bájných tvorech nebo činech.
Janniska: Fenrir je bájný vlk (a rozhodně ne ten zobrazený), ale přemýšlíte správným SMĚREM - teď si k tomu ještě přidejte bájesloví jinak a máte to.
Ten prilbovaný chlap s holubici a se psem pořád nic. Můžete někdo ještě ťuknout?
Vložit příspěvek