Knižní šifra - pomůže někdo?
Já už jsem úplně nejvíc nešťastná z toho negativu/ promítacích snímků či čeho..prostě na to ne a ne přijít..stejně tak láska nemocných v posteli..jako přijdu si úplně nejvíc dutá..:-))
NikaSedova: Láska nemocných v posteli = kdysi velmi rozšířená nemoc, než se přišlo na to, co je zdrojem její nákazy a literární směr je magický realismus.
Negativ = To co se dávalo kdysi do foťáků + to co je na tom páse přímo zobrazeno.
nakopnete jeste vic s tim"A"..ja uz prohnala vsechny filmy, kde hral "sirius black" :D , co jsem nasla na csfd a porad nic.. bud stavkuje prohlizec a nebo sem vedle jak ta jedle
edit: uz mam;)
Text příspěvku byl upraven 03.11.17 v 08:17
mám dotaz, jak jsou bábovky a koule zelená, tak pod nima je plátno? stojan s plátnem? máte někdo tu knihu, nebo je důležitý, co je tam nakreslenýho? (políčko 7.11.).
Apanka: Myslím, že mám všechna políčka z téhle sekce, ale nevidím žádný obraz, který by se tam měl hádat (jasně, plátno na podstavci vidím, ale v uhodnutých obrázcích z téhle sekce ho nemám). Jeden obraz se tam hádat bude, ale ten je v sekci 21.11.
wery87: To "A" má nějaký souhrnný název (slova jsou tvořena z ....). Pak je k tomu potřeba ještě přidat barvu (není to základní barva, ale odstín té barvy).
Prosím, pořád nemůžu přijít na toho zajíce v poli. Někde jsem tady četla, že to ani zajíc snad být nemá. :D A dále mi hlavou vrtá ten kompas, zkoušela jsem snad všechny světové strany a nic. :D Díky za rady! :)
Lucianlucifix: V názvu je cit (vztah), který mezi nimi je a závažná průjmová nemoc, dříve celkem rozšířená.
Zajíc není zajíc, ale jeho druhý kamarád ze skupiny zajícovitých, který je mu vzhledově velice podobný. K zajícovi ještě patří pán v zeleném, který dosud na obrázku není, ale jde vidět část věci, ze které létají kovové kousky.
Meč představuje atmosférický jev, který způsobuje elektrický výboj. Tento jev se vyskytuje zejména při jednom typu počasí, který se objevuje převážně v létě.
Moc děkuji MarkuG a intelektuálce. :)
Jinak Laime: Meč je zahnut do nějakého tvaru a s tím souvisí i ta mračna. Název knihy je součástí velmi populární fantasy ságy.
moc prosím, sice vím, že se to tu psalo, ale nevím si rady s tím policejním autem a s tím kompasem
komaps ukazuje nejakym smerem ve zkratce
Text příspěvku byl upraven 02.11.17 v 19:17
quiqui, podívej se, kam směřuje střelka kompasu /a směr není česky/
Vložit příspěvek