Knižní šifra - pomůže někdo?
LeMurLe: obraz je součást jednoho odvětví (obecně) a tanky symbolizují boje mezi lidmi, státy - velice stará kniha - dvě slova
nekonečno - pokud obrázek zcela vlevo nahoře, tak bych to číslo "postavila" :)
Jája22: Všechny tři knihy jsem odhalila....znám, kde mám dále hledat, ale asi nehledám na tom správném místě a nevím jak se k němu dopracovat... :(... asi si někde sedím na vedení :D
K šifře mi chybí jedna kniha : dřevěný panák v pruhovaném triku...k němu nějaká nápověda prosím? Tak už mám :D :D :D
Text příspěvku byl upraven 07.12.18 v 11:34
zdravím, chybí mi jediná kniha, ten vlak pod zemí a už mě prostě nic nenapadá, pomůžete?
misery146: Skoro to máte. Otočte pořadí slov a najděte obecnější slovo pro vlak (po čem se obecně jezdí?)
Jája22 - díky, těch osm mám, problém bude zřejmě v řadě na tím, tam vidím jen sedm - vlak, bílý nápoj, bohyně, červ.láhev, mužík, zvíře, sloupy. Mezi zvířetem a sloupy to vidím jako vlasy fakíra, třeba se tady pletu.
Hamanova.k : Nejznámější českoSLO... politik z období tzv. Pražského jara.
Bonus - 2 a 3 indicii mám, ale ta 1 - nic mě nenapadá, prosím můžete někdo ťuknout :-)
Marketa - co tím myslíš? Nemáš první knihu z emotikonů nebo nechápeš indicii, která je u ní napsaná?
No ale s vyluštěním zatím taky nejsem úspěšná. Ale třeba zítra budu mít čerstvější mozek...
Vložit příspěvek