Knižní šifra - pomůže někdo?
Ahoj potřeboval bych prosím poradit s první knížkou z Tajného bonusu 2. Myslím si že 2. a 3. už mám. Děkuji moc.
Je od krále hororu a jeho jméno je v překladu Král, a tento horor byl v roce 2017 zfilmován
Nevím si rady s bonusem :( myslím si že vím 1 a druhou sloku poradí mi někdo dál?
mohl by mi prosím někdo znovu poradit k tomu meči? Jsem naprosto v koncích :( pak mi zbývá ještě to prase a budova za ním, citrónový koláč (a pán vedle koláče) a samozřejmě loď na moři u nábřeží. Chtěla jsem se taky zeptat zda to zapadající slunko u zajíce ( co není zajíc) též něco znamená??
Po přečtení celé diskuze pořád netuším, co s tou věží nad řekou. Pro mne to vypadá jako babylonská věž, ale lidé tu tvrdí, že jde o byzantské město. Což se neshoduje. Že je to anglicky chápu, že tam jde i o tu řeku taky, ale na slova tower a Babel (Babylon) mi to nic jako nápovědu na martinusu nevyhazuje. Asi jsem moc hloupá.
AllyKumari: Věž jste odhalila správně. Teď musíte do názvu v angličtině zakomponovat řeky.
Mám všechny knihy bonusu, ale nevím, co je spojuje, podle všech jsou natočené filmy, ale nevím, co spojuje ty filmy. Bylo by nějaké drobné nakopnutí, prosím?
Prase něco-zabíjí se tam prasata a k tomu to číslo,meč je jako druhé slovo/množ.číslo/,lodˇ-velké moře na konci něčeho,já se zase pořád trápím s tím egyptˇanem a kulatý otvor?
Knihy z bonusu už jsem taky odhalil. Na čsfd už jsem všechno přečetl a ani tak jsem na nic nepřišel. Moc prosím o pomoc.
Marek: Můžeš se na něj fakt dívat celou noc... a i na zrovna tyhle konkrétní tři díla...
Prosím nevíte, proč se mi neobjevil Tajný bonus 1? Koukám na to každý dena nic. 2 uz se mi objevila. Vím, že 1 už asi luštit nemůžu, docela mě to mrzí, ale ať vím, jak to je, třeba na příští rok...
Tak uź to mám, aniž jsem přečetla poslední nápovědu, fakt nekecám.
Měla jsem ale stejný nápad, ze zoufalství jsem si začala pouště trailery. :)
Ten bonus to je vážně uhozené.. napsala jsem tam asi milion slov než mě napadlo, co je spojuje. Každopádně dík za nápovědy! :)
Objevila jsem tu šifru dneska a když už jsem si nevěděla rady, našla jsem tuhle diskuzi. Díky všem vám chytrým lidem. :D Bylo to hodně googlování, ale nakonec mám teď 40 odhalených knih. Ale nevím, co všichni myslí těmi tajnými bonusy, o kterých se tu pořád mluví.
Aha. Teď jsem aktualizovala stránku a už mi to tu nabízí nějaký Tajný bonus 2.
Text příspěvku byl upraven 08.11.17 v 02:36
Vložit příspěvek