Literární rébusy (a sem tam šifra) - hra
Nepodařilo se mi vymyslet nic pořádného, tak aspoň přesmyčku (snad jsem písmenka spočítala dobře):
trojslovný název knihy
Ř L L S S E É E T O O V V A A D Y N K
A tak já si vypůjčím písmena i nápovědu pro následující zašifrovaný titul:
R R L M É É T O O A N Z
Ostýchavost + dílo Émila Zoly + kíldenk ot ínen + c# + více slov s tečkou na konci
(název knihy)
ano, mezitím mi došel i ten střed ... jako správný sled písmen ;-) takže odhad beru zpět!
HÁDANKA odborného obrazového titulu vhodného i jako podklad právě pro toto vlákno, či jiné zapeklité luštěniny, protože nad ní by se jistě rozplýval a dělal:
MMMMM Robert Langdon
(5 částí titulu, včetně posledního slova předchozí hádanky)
Text příspěvku byl upraven 02.06.23 v 11:44
ne, to není ono: jen "světa" souhlasí, k tomu máte ještě další část názvu rovnou odhalenou v zadání, třetí část je spojka, takže ke kompletnímu vyluštění potřebujete doplnit, čím že se Robert Langdon zabýval, na co odborník byl, neb to mohlo jedině způsobit jeho pochvalné mručení MMMMM ... a pátou část související s předchozí sami dovodíte nebo hledáním zde zjistíte
Odpověď je přímo před nosem ;-)
nikoli hmmm, mmm, hmhm, mmmmmmm apod., ale jen a pouze
MMMMM
Povedená hádanka, nechápu, kde na ty nápady pořád chodíte ;)
Musím se omluvit, k zadání nové hádanky se dostanu až ve středu, takže pokud někdo chce, klidně mě může se zadáním předběhnout :)
Děkuji.
Na novou hádanku takto informováni předem samozřejmě rádi počkáme a už se těšíme ;-)
Vložit příspěvek