Martinus - pomoc v luštění (soutěž)
Zdravím, myslíte, že byste mi mohli pomoct s hádankou z 16.3.? Zatím žádná nápověda nepomohla. Předem díky
Wozik1691 Mám pocit, že snad ani pomoct nechceš... Většina lidí už tady dala nějakou nápovědu navíc, stačí číst.
Callwen-dekuji moc knihu jsem i četla. Nechápu jak mi to nemohlo dojít.:)
Ajaj. Kdybych pořádně četla, co se po mně chce. UŽ to mám. Ach jo. Pořád jsem se snažila protlačit název knihy.
Dnes mne Julie trochu zmátla s tím básníkem. Mé o 10, i o 20 let mladší já by se mi vysmálo.
Zdravím, nemám tušení, jaká kniha by se mohla skrývat za hádankou ze 17.3. Věřím, že to bude něco, co znám, ale zkrátka mi to nedochází. Mohu poprosit někoho o malou nápovědu? Děkuji mockrát. :)
fearless: chyť (posbírej) všechny, ale Pokémoni to vážne nejsou...soustředění můžeš zahájit například hlubokým mlčením. Strach překonáš zejména pořádnou dávkou odvahy. Odměna tě nemine.
Dnes se nějak nechytám, nenapadá mě vůbec nic :( Nějaká nápovědka..?!! :)
Odpadlice, na FB je tato pěkná nápověda: Dneska by Montmorency místo štěkání měl spíš řehtat.
odpadlice: jsem na tom podobně a ani řehtání nic nezlepšilo... Ale třeba další indicie pomohou.
Tak Forrest opět pomohl...bylo zfilmováno :) A hlavní role Brat Pitt:)
Text příspěvku byl upraven 21.03.22 v 12:11
Musím uznat, že nápovědy jsou fakt hezké. I když někdy mi jejich krása bohužel dojde až zpětně, když hádanku vyluštím díky pomoci na tomto fóru.
Skoro to vypadá, že pro některé bude tato hádanka jejich Achillovou patou.... ;)
Maana, odpadlice: Myslím, že málokdo to četl, ale všichni ji známe ze školy :) První Juliina a první Gumpova indicie dost pomůže.
Vložit příspěvek