Moje myšlenka

DISKUZE » Volná diskuze

Corehead
Corehead 20.10.2011 v 18:04

Tak jsem se konečně odhodlal to napsat.Nejsem žádný psavec,proto ty ostatní tak rád čtu.Ale musím říct,že tady je moc dobrá parta lidí.Fakt dobrá.Já jsem tady,úplně náhodou,našel i svoji životní lásku,takže vím o čem mluvím :-).Děkuju provozovatelům DK,že je to napadlo a že my ostatní tu můžeme spolu sdílet svoje myšlenky,a jo,proč ne, i svoje sny...Děkuju.

nightlybird
nightlybird 20.10.2011 v 19:31

Tak mám dojem, že nezbývá nic jiného než blahopřát. Láska může být krátký sprint ale také běh na dlouhou trať - přál bych ti, aby to byla ta druhá varianta (i když vím, že má člověk kolikrát jazyk až na vestě).

Corehead
Corehead 20.10.2011 v 20:31

Děkuju,ale myslím,že tady jsme všichni báječní,jedna parta.Já jako dost kovanej metalák,si tady připadám jako v krásným snu....A ten jazyk na vestě..ten k tomu asi patří,,,jinak to není ono :*-).

Lamanai
Lamanai 21.10.2011 v 08:33

Nikde nejsou výhradně báječní, zato v podstatě všude jsou samí zajímaví lidé hodni poznání :-) To je hezký příběh, Jádrohlave (někldy rád překládám cizojazyčné přezdívky, tak mi to odpusť, nemyslím to zle). Tak ať to klape a když to vrzne, stačíte to včas promazat :-)

Corehead
Corehead 21.10.2011 v 08:57

Myslim že stačíme :-).Dík Lamanaiy.

Dan
Dan 21.10.2011 v 09:22

Co na to říct... jen tak dál :-)

Corehead
Corehead 21.10.2011 v 09:23

Jo,jsou tu případy,kdy si člověk říká,jestli si tady nahánějí svoje ego,nebo ještě mají mladickou nerozvážnost...Tihle lidé jsou,byli a budou.Ale myslím,že jinka jsme tu všichni naprosto v pořádku :-).

mysterygirl
mysterygirl 21.10.2011 v 10:56

a já se přidávám také k poděkování..člověk hledá partnera a lásku a kde ji najde? tady..tak to by mě v životě nenapadlo, že se mi to stane..

Minas
Minas 21.10.2011 v 14:45

Coreheadovi a sedmikrase blahopřeji :)) Samozřejmě i já jsem velmi rád, že je tu velmi dobrá parta lidí, se kterými se dá leccos probrat. Takže dík nejen téhlé obrovské skupině, ale také moderátorům, za to jak to tady vedou a hlavně Danovi, že něco takového jako je Databáze dokázal vybudovat ;-)
Lidičkové, je mi tu s vámi hej.

Corehead
Corehead 21.10.2011 v 16:10

Jo,jsme tu parta nadšenců,co milujou knížky.Nebyl jsem si jistej,jeslti to ještě dneska je možný...je.Tady to vidím dnes a denně.A všem děkuju.Za všechny zprávy.

Text příspěvku byl upraven 21.10.11 v 16:11

Lamanai
Lamanai 21.10.2011 v 17:20

Taky jsem svou přítelkyni poznal přes internet, jakožto i spoustu velice blízkých přátel. Takže vím, že tohle prostě funguje, je to jen jedna z dalších cest, jak se najít. Ostatně zvlášť pokud se portál zabývá společným koníčkem nebo dokonce vášní :-)

Corehead
Corehead 21.10.2011 v 17:54

Jo , máš pravdu Lamanaiy.Jsme lidi,poznáme se asi kdekoliv,ale jsou místa....nebo věci...nehci dělat chytrýho,protože to nejsem,ale poznáš,kdy to je to pravý.A u mě to bylo to pravý.

Text příspěvku byl upraven 21.10.11 v 18:17

Alix
Alix 23.10.2011 v 07:51

No toto! Sedmikrasa a Corehead, taky gratuluji, to je milé, že jste se našli díky společnému zájmu, hodně štěstí. A taky děkuji moderátorům, že to tady vytvořili a všem knihomolům, bez nichž by to tady přece nefungovalo.

DarkAvenger
DarkAvenger 20.07.2021 v 15:20

Tak najít lásko nebo přátele přes internet jde a dneska je to jedna z mála cest jak se seznámit s novými lodmi jelikož každý nemá čas a peníze na společenské akce. Mě se taky povedlo najít partnera přes internet, když sem na FB prodávala cd s metalovou muzikou a on si je ode mě koupil. Přátel sem si udělala dost ale byli vždy daleko a na živo sw nikdo z nich vidět nechtěl. Časem sem s nimi přestala si psát, tak mi zbyl jen jeden kamarád z ciziny. Ovšem sem ráda aspoň za to. Jinak často mě odrazovali lidi od seznamovací přes net přitom sami tam trávili spoustu času a otravovali druhé s vulgaritami nevo jak jsou sami místo aby se věnovali skutečným partnerům a přátelům co takzvaně měli. Osobně si myslím že spíš záviděli druhým a byli předpojatost proti online seznamování. Tak sem je poslala někam. Je to můj život a jak ss budu seznamovat je moje věc. To neznamená že sem asociál co nechodí ven. Tam chodím odjakživa ale nikdy swm tam nikoho nepoznala. Navíc se radši seznamuji přes zájmy a to mohu jen na netu jelikož nemám skupinové zájmy. Navíc mi v reálu nevyhovuje oslovovat lidi, nemám to ráda ani naopak. Místo seznamek mám radost zájmové weby jako tento a myslím že hlavní důvod proč takové weby jsou je aby pomohli mezi sebou seznámit stejně zaměřený lidi. Jestli z toho bude jen pokec, přátelství nebo vztah je čistě na nich a nikdo by jim to neměl zakazovat.

Vložit příspěvek