Niečo na odľahčenie
_nešťastné načasovanie koronavírusu v čase chrípkovej epidémie - TA3. Kedy je doprdele šťastné načasovanie?
V Prahe na letisku budú inštalované 3 tabule. Budú v čínštine, aby si ich aJ vírus mohol prečítať?
Jo jo, virus si přečte tabule.
My přečteme virus :).
A ten s kňučením zaleze, odkud vylezl.
Mně přijde vtipné leda to, že jsem nedávno dočetla Kingovo "Svědectví," a teď tohle :).
Teď abych se bála vzít do ruky knihu :).
Na druhou stranu, když jsem četla od Kotlety "Spad," nic se nestalo.
Možná bychom se mohli inspirovat dobou minulou a po vzoru sloupů morových vztyčovat sloupy aktuální, v tomto případě koronavirové. Definitivně bych zavrhl navrácení sloupu mariánského na Staroměstské náměstí a místo něj bych zde vztyčil koronavirový sloup. Samozřejmě až po skončení epidemie. :-)
My sme v Bratislave dosť pokrokový /jednotné číslo/ máme asi jeden z najvyšších morových stĺpov v Európe - pred národnou radou.
Eicherik bolo by foto toto?
https://www.google.com/url?sa=i&source=images&cd=&ved=2ahUKEwit6bTbgafnAhWKUlAKHZ6dBv8QjRx6BAgBEAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.tvnoviny.sk%2Fdomace%2F1974997_dankov-stoziar-zasiahol-blesk-pozrite-si-video&psig=AOvVaw3o9ZxwBv8AcLbNTE_7Ftxc&ust=1580325579596917
Text příspěvku byl upraven 28.01.20 v 20:21
Přesně tak. Až se čísílko vedle pojmu Komunita bude povážlivě zmenšovat, potom teprve začnu mít ohledně koronaviru obavy. :-)
tak ja som o krok ďalej, ako obvykle - ja si plánujem kúpiť truhlu /rakev/, ale ako nosič na auto.
Mariánský falus na Staromáku, jak signifikantní pro dnešní multi-genderovou dobu :))
Byla by zajímavá reakce Milady Horákové, kdyby ještě žila ...
Dovzdělejte mě, prosím, mata57, hned ve dvou směrech:
Co má Mariánský sloup, tedy náboženský symbol, společného s genderem?
Co měla Milada Horáková společného s Mariánským sloupem?
Třeba mě po vašem vysvětlení začne být ta causa, která mi doposud byla naprostý šumák, zajímat.
Sloup není pouze náboženský symbol. Milada Horáková byla ve skupině která jej bořila.
Jinak zbytek si dejte dohromady, chytrá jste, dle vašich zdejších příspěvků, dost. :))
Já vnímám Mariánský sloup jako symbol feudální. A jelikož jsem republikán a jsem rád, že První republika s feudály zametla, tak jsem proti jeho opětovné instalaci. :-)
Vložit příspěvek