Niečo na odľahčenie
No mohla tam přijít a slušně ho o nožík požádat, třeba by tomu rozuměl spíš než "nerob si piču a zahoď to!"
Eicherik: To jsem si přečetla až po dopsání komentáře :-)) já teda vypadám na svoje léta o dost zachovaleji než tento můj rovesník ;-)
Text příspěvku byl upraven 08.07.20 v 22:07
bamba: Pokud si chceš přečíst krimošku a zároveň se zasmát, tak Ti doporučuji knihu Rychlopalba. :-) Ale Tebe asi krimošky moc neba. :-)
keby sa fízli nechvastali s tým, akí sú úžasní, ani pes by po nich neštekol. Ale nie je to krásne skuknúť skrátenú verziu krimišky - niekoľko sekúnd a je v tom všetko?
bamba, zřejmě nemáte z nějakého důvodu policii v oblibě, nicméně z toho co je vidět na odkazu bych si závěry o neschopnosti neodvážil dělat.
Jó, kdyby tam ten chlápek s nožem skončil s kulkou v hlavě, tak prosím, ale tohle bylo naopak profesně zvladnuté.
Buďte možná ráda, že tím nožem nemával zrovna tam, kde jste platila složenku ;)
Ten dôvod je celkom jasný, zatiaľ mi v ničom nepomohli, skôr naopak. Ja si myslím, že keď mám niekoho spacifikovaného , nie je nutné doňho kopať. Plus som pochopila, že ich schopnosť vyjednávať sa scvrkla na niekoľko sprostých slov. Profesne zvládnuté bolo iba to, že nemali ostré náboje - to by sa tam v tej úzkej uličke pozabíjali navzájom. A úplne na záver - toto bola naša elitná jednotka. Teda nechcem vidieť /a počuť/ ako vyzerá polícia elite model 2 až 5.
Hele, co myslíte, bude bouřka nebo ne? Tady se to každou chvíli zatáhne, vždycky se už těším, až to začne třískat, a najednou zase vyleze sluníčko. Jsem z toho na nervy!
woodward: Vypadalo to tak, ale pak se bouřky přesunuly na jihovýchod. Doporučuji Meteoradar. :-)
https://mapy.in-pocasi.cz/
SEXISMUS V ARCHITEKTUŘE „Města šíří toxické mužství.“ Pedagožka odsuzuje stožáry, věže, obelisky i mrakodrapy (echo24.cz)
Tak to by se paní pedagožce naše stověžatá asi nelíbila. :-D Jen by mě zajímalo jaká architektura odpovídá druhému pohlaví. :-)
Eicherik: a ten Orloj II v Brně vidí jako šulina nebo jako ženu v burce? :D
(Buď tam jsou sexisti nebo vizionáři...)
Tak jsem se na starý kolena naučil pěkné nové české slovo. Nějakej pan odborník v rádiu mluvil o včelách - něco o tom, že v poslední době hodně včelstev uhynulo, ale taky se zmínil o tom, že u nás máme vysokou ZAVČELENOST.
Je to smutné. Je mi líto mrtvých a zraněných, ale díky bohům, že řešíme normální problémy.
Dočetl jsem se, že nejbezpečnější je první, nebo druhý vagón od středu vlaku směrem dozadu. Dále je bezpečnější sedět zády ke směru jízdy. Nedoporučuje se sedět u okna, což já porušuji, protože se rád kochám pohledem ven. :-)
Jo a nejsem štíplístek, jak si myslí Dudu. :-D
Budú sa môcť diplomové práce zaradiť do databázy kníh? Aspoň niektorých potentátov...
Praha přišla s originálním nápadem, jak dostat lidi z aut do MHD. Zdraží roční jízdenku o polovinu. :-)
Vzhledem k tomu, jak drahé jízdné je v mnohem menších městech, tedy s mnohem menší obslužností MHD, tak částečný návrat k původním cenám, je celkem logický jev. Od minulého vedení města to byl čirý populismus, stejně jako to slavné cestovné... Ale rozumím, že na někoho tato gesta, samozřejmě vykoupená a zaplacená jinými, zabírají...
Text příspěvku byl upraven 19.07.20 v 12:12
Ten nepoměr jízdného byl obrovský. Návšttěvník Prahy, který pojme šílený nápad jezdit MHD, a ne autem, zaplatí za časovou jednodenní jízdenku 110 Kč, 310 Kč za 3 dny. Ale měsíční vyjde na pouhých 550 Kč.
R.E.M., vždy máte časový kupon levnější než jednotlivé jízdné, než časové jízdenky. Já psala o nepoměru k menším městům, jako je např. Plzeň, Hradec Králové, a i Brno. Pamatuji, že když k té razantní slevě ročních kuponů došlo, tak to snad ani nikdo nechtěl, ani nijak nevítal, v mém okolí. A to prosím nepatřím k nějakým horním x-tisícům, tedy se i pohybuji mezi normálními smrtelníky...
siena: Nepsala jsem o jednotlivém jízdném, ale o časových jízdenkách - jednodenních, 3denních, měsíčních. Jistě, čím kratší tím dražší, ale nepoměr mezi 30denní a 3denní je extrémní.
Ani jsem nereagovala na rozdíly jízdného u Prahy a jiných měst. Psala jsem o úplně jiné situaci.
Text příspěvku byl upraven 17.07.20 v 20:30
uvažujem o tom, že svoj elektrický vláčik strčím do kufra a schovám na lepšie a bezpečnejšie časy...
Dnes jsme se v práci shodli, že největší riziko je v tuhle chvíli cesta vlakem do Karviné. :-)
Náctiletí se naučili využívat roušek. Převlékají se za důchodce a kupují si alkohol
(Frekvence 1)
To jsou ale kujóni. :-D
Mimochodem, nedávno jsem se vrátil z dovolené, kterou jsem trávil v Prachaticích a okolí. V srpnu zamířím do Třeboně, netušíte - je tam hodně pendlerů - gastarbajtrů?
Vložit příspěvek