"Oblíbený" antihrdina aneb soutěž o největšího literárního šmejda
Naposledy jsem měl chuť nafackovat Jindřichovi VIII. za to debilní chování , kdy veřejně zesměšnil hrbáče Shardlakea.
archivářka15: nechci vás vyhánět z tohoto diskuzního vlákna, jenom připomínám, že ženské literární potvory mají vlastní "chlíveček" - zde:
https://www.databazeknih.cz/diskuze/diskuze-o-knihach-7/hnusna-potvora-2866/str-3#new
- proto doporučuji, abyste svůj příspěvek přemístila tam, neboť - jak se říká - svůj k svému, a tedy Nefernefer poslat ke jejím kámoškám.
To se omlouvám,netušila jsem, že ženské potvory mají vlastní diskuzní stránky.
Nefernefer mažu
Mě se zase otvírá kudla v kapse z Boha. Ten toho má na svědomí, myslím, víc než dost. (a pro rejpaly, nemám nic proti křesťanství)
Vidlička: Zrovna včera mi dva Jehovisti vysvětlili, že to co se na Zemi děje špatného, má na svědomí Satan, Bůh je prej z obliga...
No, asi nespada do kategorie najoblubenejsi, lebo o nom skoro nik nevie, ide o zaner drsnej skoly, krimi, a je to Jack Taylor autora Kena Bruena. Ako smejd je dokonaly, stroskotanec, alkoholik, nic v podstate nevysetri, na nicom mu nezalezi, kludne by zastrelil aj postihnute dieta len aby sa netrapilo. Totalny antihrdina.
Vložit příspěvek