Off topic a pověry a bludy všeho druhu

nemusíš, ale môžeš. Buď to zješ aj so šupkou, alebo vyjedá sa stred - ten musí byť ružový. Je to sladké.
Text příspěvku byl upraven 20.09.18 v 20:03

Stejně to nějak nechápu. Myslel jsem, že fíky rostou v subtropech, ne na Slovensku. Nebo máš na zahrádce speciálně udržovaný mikroklima?

je to spredmníchovská odroda dovezená z Talianska niekedy v 30. rokoch. A mám na záhrade špeciálne klimatické podmienky - niečo iné vládne na ulici a niečo iné v záhrade.

Tak som si ten komiks Lucky Luke prečítala. Je to švanda, takýmto spôsobom si zväčšovať slovnú zásobu. A je to veľmi praktické. Keby som chcela spáchať lúpežné prepadnutie v zemi, kde sa hovorí anglicky, som na to výborne jazykovo pripravená.

Když jsem někde na dovolené a internet tam není, což se stále ještě děje :-), tak si ji užijeme taky dobře a možná líp, jsme více spolu. (Děti si to myslet asi nebudou. )
Já chodím na internet jenom přes mobil, PC už mi ztopily děti a ani mě ten velký přístroj nebaví otvírat. Internet v mobilu nebo data mít nemusím, nepotřebuji, stačí mi, když jsem doma na vifi.

Jsem na tom podobně jako Hanka - můj mobil umí jenom telefonovat, esemeskovat, ukazovat čas a budit. Velmi často (většinou) ho zapomínám doma, když jdu ven. PC a internet je pro mě mnohem důležitější.

Momentálně bych se bez telefonu neobešla, kvůli organizaci a nezbytnému vyřizování.
Internet by mi pár týdnů nechyběl, s výjimkou DK. Po týdnu by se mi asi trochu stýskalo. :))
Text příspěvku byl upraven 10.10.18 v 19:21

môj mobil asi vie všetko, akurát potrebujem naučiť ho vysávať. Ale ja s ním iba telefonujem /chudák malý dotykový/. SMS ma nebaví ťukať.

Bamba: A umí skočit pro pivo? Já marně sháním mobil, kterej by byl vybaven toto nezbytnou aplikací, jenže ty aplikace vymejšlej nejspíš v Americe a co můžou Amíci vědět o pivu? Ti znají tak leda Anheuser Bush...

a chudák ešte pribudne do rodiny absolútne posledný model - vyhralo ho dieťa. Myslím, že potrvá než sa dostane do mojich rúk.
Pivo neriešim. Kúsok odo mňa je krčma - stačí dlhšia slamka a počkať, kým sa nik nedíva. Ale na tú dĺžku by to asi znieslo nejaké prečerpávacie zariadenia na pol ceste - plus aby to nejaké bublinkovadlo zase napenilo.

Já mám pořád obyčejnej mobil s tlačítkama a jsem za to rád. Nedávno se u mojí sestry konala jakási rodinná sešlost a měl jsem možnost pozorovat moji neteř, jak se pokouší plácat špičkou ukazováčku do svého sofistikovaného přístroje, jenže přístroj jaksi nereagoval, ani když ho nablejskala o tričko a bůhví, co s ním ještě prováděla. Takže poslední modely mě nevzrušují. :)

no mňa vzrušil - už minimálne preto, lebo sa z neho bude musieť zaplatiť daň a zdravotné poistné. To všetko preto, aby mu u nás bolo dobre. Vyhrať tlačítkovú šunku, tak o tieto rozkoše prídem.Naozaj si myslím, že vysávanie je iba drobná nepodstatná funkcia.

Minule sa stala hrozná vec. Na hodinu nám spadol internet. Tak som išiel do kuchyne zoznámiť sa s rodinou, celkom milí ľudia...

A důchodový pojištění pro něj neplánuješ? :D
Taky by možná stálo za to pomalu pro něj začít vybírat nějakej starobinec na dožití, mobily nejsou tak dlouhověký jako lidi.

ja by som mu naplánovala nejaký ten dôchodkový pilier, nech sa má o čo oprieť.

mne moja stará nokia zachránila život - a pritom položila svoj elektronický na horiacich Chalkidikách. S jej svetlom som si signalizovala s egyptskými rybárskymi loďami a vysielala SOS. Neprežila záchranné manévre - more bolo príliš mokré a slané.

bamba: pilier se hodí, to jo, ale na stará kolena možná bude potřebovat i nějakou pečovatelku.
Newtory: Osm roků? A jak to s ním vypadá? Chodí ještě do školy, nebo už taky potřebuje dôchodkový pilier?

newtory: Hezké.
To mi připomělo vtip: Muž sedí u televize, jenže televize najednou přestala fungovat. Muž vstal, rozsvítil, rozhlédl se a řekl:
"Jejda děti, vy jste vyrostly.."
Text příspěvku byl upraven 15.10.18 v 12:53
Vložit příspěvek