Off topic a pověry a bludy všeho druhu
no, hlavní je vědět jak na to, když se ví jak na to, on to pak už někdo zařídí... ;)
Haló, je tu někdo? Zdá se, že se dnes naší drbárnou přehnala jakási pohroma...
jednak to není moje přísloví, pochytil jsem ho na gymnásiu v hodinách latiny od profesora Bočínského. a jednak to platí jenom u těch, co blbbě kecaj. tebe se to netýká.
A je tam teď něco? Myslím kromě té díry...
Text příspěvku byl upraven 19.03.16 v 22:17
Byl jsem párkrát v Příbrami, jednou v Prčici, ale v Sedlčanech asi ještě ne. Ale na různých čundrech jsem se tam v těch krajích občas potloukal.
Já byl jednou v Brlohu. Vůbec nevím, jak to tam dál na jihozápad dneska vypadá, ale tenkrát na hlavní strakonické silnici byla křižovatka jménem Nová hospoda, doleva se jelo na Písek a doprava na strakonice. A nějakých pět nebo možná sedm km za Novou hospodou se uhnulo po červené značce do lesa a za lesem byla schovaná prťavá vesnička Brloh s prťavým rybníkem. Bylo to skvělý.
Koukám, že všichni asi s vyplazeným jazykem čekali, až se DK rozběhne. Když jsem sem nakoukl, byla tu stovka uživatelů a už nás je přes 500. ;)
Tenhle Brloh byl báječnej jednak pro ten rybníček - pár dnů jsme tam tábořili, nikdo nás neotravoval, k vodě chodila jen místní děcka, a jednak tam měli požární zbrojnici, kde prodávali lahváče.
v lahváčích je vody hodně, ale nejdůležitější jsou právě ty léčivé příměsi.
Vložit příspěvek