Off topic a pověry a bludy všeho druhu
Velmi off topic!
Právě jsem na vlastní oči viděl situaci, popírající jeden z významných přírodních zákonů! Mazal jsem si topinku pomazánkou, ta topinka mi upadla na zem a ZŮSTALA LEŽET NAMAZANOU STRANOU VZHŮRU!
Co se to děje? Přesněji řečeno, co se stalo se starým dobrým zákonem namazaného krajíce?
Použil jsem topinkovou pomazánku. Ale na tom nezáleží. Zákon namazaného krajíce mluví jasně:
Namazaný krajíc padá vždycky namazanou stranou k zemi s výjimkou případů, kdy se pokoušíme prokázat platnost zákona namazaného krajíce.
A já jsem se nic prokázat nepokoušel!
niektoré veci by sa najprv mali skúšať na ľuďoch. napríklad taký socializmus.
Vo Venezuele sa pokúšajú mäsožravce previesť na bezmäsitú stravu.
http://www.lidovky.cz/smrt-nevinnych-krize-ve-venezuele-utyrala-hladem-desitky-zvirat-ze-zoo-1ae-/zpravy-svet.aspx?c=A160728_152541_ln_zahranici_ele
Anežka Drahotová jde v Riu závod v chůzi na 20 km, drží se v čele a kolem ní šlape houf malinkých čínských holčiček, takže vysoká Anežka vypadá jako Guliverka mezi trpaslíky. Ale je dobrý, že ji člověk v tom houfu snadno rozezná.
ále nojo, sportovci nejsou žádní einsteni. ty rozhovory o pocitech po závodě je lepší vynechat.
asi máš pravdu, ale tento rozhovor bol natočený ešte predtým. O.k. idem sa tešiť zo zlata.
pre istotu si stiahnem zvuk. Inak mimochodom olympiádu chytím iba so slovenským komentárom a to beriem ako ujmu na svojom zdraví.
Zkus si pustit v počítači internetové vysílání čt sport. ale nevím, jestli to jde mimo území ČR. Vím, že když se pokouším pustit třeba Tour de France na TF1, abych viděl etapu od začátku a ne až od nějakých 14 hodin, kdy to vysílá česká televize, tak mi mašinka sdělí, že se nacházím v místě, kde to pustit nejde.
Ahoj Hanko, kdes byla? Tady se děly věci, přírodní zákony přestaly fungovat a ty nikde!
Tak to máš dobrý. Já jsem celej rozhašenej. Jak pořád ponocuju kvůli olympiádě - vlastně ne pořád, v tom to právě je, někdy ponocuju, jindy ne, občas si zdřímnu přes den a mám ve spaní nepořádek. Ale zítra už to skončí.
Vložit příspěvek